-
Eh, jasno, batina ima dva kraja, ALIIIIII ja sam profesorima znala reći "Oprostite, oni su djeca, a VI ste odrasli... i plaćeni ste iz moje plaće i plaća svih poreznih obveznika da radite svoj posao." Naravno, to ne amnestira neke roditelje koji su fakat bili biserje. BIlo je i još uvijek ima svega... ali suradnja sa školom nije bila sjajna.
Imala sam prečesto osjećaj da bi oni (djelatnici škole na svim razinama) najradije da im mi frknemo djecu unutra u školu i ostanemo trajno vani, da im se "ne mišamo u posa" sve dok nešto ne pođe po zlu, a onda udri zvati roditelje da kako su odgajali djecu...
Nema tu jednog krivca. Sustav vrijednosti ovog društva (dovoljno je pogledati Dnevnik) je nakrivo postavljen i to se vidi u svim segmentima. Ako puste iz pritvora mrcinu koja je gadno premlatila curu, a da nema nikakvih sankcija - kakvu pouku klinci mogu izvući iz toga? Ako bivši premijer koji je osuđen za štošta može sjediti u Rusiji na nogometnom prvenstvu, a njegovi bivši podanici nemaju ni za rtv pretplatu - kakvu pouku će klinci izvući iz toga? Ako ih doma roditelji mlate, a u školi nastavnici vrijeđaju, kakvu će pouku klinci izvući iz toga?
Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.12.2018. at 18:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma