Pokazuje rezultate 1 do 50 od 144

Tema: Nasilje u školama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    U ovoj priči ne može biti "(ili) mi i(li) oni" jer se time potpuno gubi smisao.
    Jergović ispravno, ko i mi svi, zaključuje da je društvo, obitelj, sustav vrijednosti...ma sve da je ošlo v rit, ali mu je promašena teza da učiteljevanje danas uopće može biti jednako kao što je bilo prije 40g., a promašio je debelo i s ovim da je učiteljeva uloga samo da pokaže kako se nešto uči te da, eventualno, nekoliko zainteresiranih i darovitih nešto i nauči, a na ostalima je da uče sami ako hoće, mogu i ako im roditelj to omogući.
    Slažem se s odlomkom u kojem se ne slažemo s Jergovićem
    Ali, mislim da je poanta prvog dijela njegovog članka bilo natuknuti da je jedini u razredu dobio peticu iz Cankara pisci su ponekad neopisivo tašti i imaju potrebu naglasiti svoj značaj u bilo kojem momentu, nije M.J. osamljen u tome...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s odlomkom u kojem se ne slažemo s Jergovićem
    Ali, mislim da je poanta prvog dijela njegovog članka bilo natuknuti da je jedini u razredu dobio peticu iz Cankara pisci su ponekad neopisivo tašti i imaju potrebu naglasiti svoj značaj u bilo kojem momentu, nije M.J. osamljen u tome...
    U sridu tanja .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •