Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
Snimila sam neku Herlizovu, koja osim same sezone opremanja dođe 400 kn (plus ona vrećica i tanja pernica, a za pregaču ne znam ni treba li im za likovni). I sada je toliko, mislim da je to ok. I nije prevelika što nam odgovara s obzirom da će ići u klasični razred. Jer smo poprilično ograničeni izborom, on sitan, tanak ko šibica, ne voli nogomet, sportove s loptom, TV superjunake, dinosaure i slično. Svemirske, povijesne i geološke teme su naravno hit. Eventualno bi bilo super imati neku na Julia Cezara, kakvog lika iz grčke mitologije i tako te junake.
Jao, kao da opisuješ mog mlađeg... Taj je želio junaka Relju (Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica) koji je pobijedio zmaja ognjenog, hehehe...

Torba - ima ih dosta s neutralnim motivima, tako da nemaš razloga za brigu. Moj stariji (koji čuva stvari) imao je istu torbu s gusarima od prvog do četvrtog razreda, a tada smo ju zamijenili samo zato jer mu je dojadila i jer je želio "odrasliji" motiv. Explore ruksak koji smo mu tada kupili još je na životu, ali ne nosi u njemu stvari, nego ga moj brat koristi za biciklističke ture.