-
Meni je bilo zbunjujuce sto je najveca vaznost na uvodnom satu pridodana priboru za likovno. I receno nam je da ce se prvih dana bojati i sarati dok ne dobiju raspored. I ja sam onda poslala dijete sa priborom i jednom biljeznicom. Medjutim, on se poceo vracati iz skole sa zadacima iz knjige (nesto za napraviti, pa pjesmica za nauciti), prvim odradjenim lekcijama, pa sam ja onda pocela stavljati i knjige u torbu. Ono sto mi je on prenosio, provjeravala sam kod drugih roditelja i djece (iako on jos iz vrtica ima naviku da mi prenosi sve informacije i poruke od teta i sasvim je pouzdan). Provjeravala sam jer me zbunjivalo da nemamo nikakvog pismenog niti usmenog naputka od nje (informativke? Mogu se samo nasmijati). Jucer je prvi put ostavila pisani trag sto da ponesu za ponedjeljak, na komadu nekakvog reklamnog letka.
Na kraju, apsolutno je najvaznije da se on dobro snasao i da ima lijep razred pun dosadasnjih prijatelja i poznanika. Ali mi smo imali srece jer je prilicno zreo, samostalan, prenosi informacije i odradjuje zadatke. Sto je sa ostalim roditeljima? Ima ih nekoliko cija djeca jos uvijek placu kada ostaju u razredu, a da ne govorim o tome da ni riječi doma ne govore o zadaći.
Meni je puno normalnija situacija kod, npr., Babyboys i Masnice nego ova kod nas. Ali, ponavljam se kao papagaj, tek je prvi tjedan iza nas, druga odjeljenja prvih razreda su vec odrzala roditeljski sastanak, pa se nadam da ce i kod nas biti u dogledno vrijeme. Cisto da znamo koje su obveze nas kao roditelja i kakav raspored nas ocekuje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma