Pokazuje rezultate 1 do 50 od 404

Tema: Prvašići 2019/2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jel tko od vas već bio na informacijama ? Ja si razmišljam da odem, a pitam se nije li prerano...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel tko od vas već bio na informacijama ? Ja si razmišljam da odem, a pitam se nije li prerano...
    Ma nije... Lijepo se vidi pokazati interes. Na informacije u nižim razredima OŠ ideš jednom mjesečno do jednom u dva mjeseca. Po potrebi i češće. Sad je taman.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2019. at 08:28

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije... Lijepo se vidi pokazati interes. Na informacije u nižim razredima OŠ ideš jednom mjesečno do jednom u dva mjeseca. Po potrebi i češće. Sad je taman.
    Ma ide s koliko ti kaže razrednica ako nema problema. Kod starije nisam bila više od 1x po polugodištu, osim kad je bio jedan incident (ona je bila "zrtva" ) a kod mlađeg idem 2x u polugodištu jer je učiteljica rekla da to očekuje kao minimum.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ide s koliko ti kaže razrednica ako nema problema. Kod starije nisam bila više od 1x po polugodištu, osim kad je bio jedan incident (ona je bila "zrtva" ) a kod mlađeg idem 2x u polugodištu jer je učiteljica rekla da to očekuje kao minimum.
    Pa dođe ti na isto - dvaput u prvom polugodištu je 1x u 2 mjeseca. Ja sam išla i češće, jer je moj stariji imao IP od prvog razreda, a kod mlađega je bilo drugih problema. Ako je sve u redu, ideš kako učiteljica očekuje. To obično kažu na prvom roditeljskom, a ako nisu - reći će na drugom (kraj 11 ili početak 12. mjeseca). Ako nema nikakvih problema, dalje ideš po osjećaju ako misliš da treba ili prema Pravilniku (minimalno 1x u polugodištu, da te ne evidentiraju - nas su zapisivali, a tko nije dolazio, čak su nekima prijetili prijavom u czss, ali to su bili ekstremni slučajevi).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2019. at 09:23

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    a sto želiš saznati na informacijama?

ja sam išla na info u nižim razredima po službenoj dužnosti
    jer su rekli da treba jednom u polugodištu. ali čak i to uz ogradu ako dolazite redovito na roditeljske sastanke i sve je u redu u školi i s djetetom, onda ne trebate još i informacije pohoditi

sve je bilo ok, i bilo mi je dovoljno što sam redovito dolazila na roditeljske
    AKO bi bilo nešto izvan redovnog da moram prodiskutirati, onda bih se najavila
    a toga je bilo za nabrojati na prste jedne ruke, za oboje djece u nižim razredima

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja idem otprilike jednom mjesecno pa me koji put zadrzi pet minuta, a koji put pola sata. Ne idem tako cesto zbog nekih posebnih razloga, jednostavno me zanima uciteljev dozivljaj njega. A ucitelj ponekad ponudi veoma zanimljivu i temeljitu analizu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •