Jel tko od vas već bio na informacijama ? Ja si razmišljam da odem, a pitam se nije li prerano...
Jel tko od vas već bio na informacijama ? Ja si razmišljam da odem, a pitam se nije li prerano...
Pa dođe ti na isto - dvaput u prvom polugodištu je 1x u 2 mjeseca. Ja sam išla i češće, jer je moj stariji imao IP od prvog razreda, a kod mlađega je bilo drugih problema. Ako je sve u redu, ideš kako učiteljica očekuje. To obično kažu na prvom roditeljskom, a ako nisu - reći će na drugom (kraj 11 ili početak 12. mjeseca). Ako nema nikakvih problema, dalje ideš po osjećaju ako misliš da treba ili prema Pravilniku (minimalno 1x u polugodištu, da te ne evidentiraju - nas su zapisivali, a tko nije dolazio, čak su nekima prijetili prijavom u czss, ali to su bili ekstremni slučajevi).
Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2019. at 09:23
a sto želiš saznati na informacijama?
ja sam išla na info u nižim razredima po službenoj dužnosti
jer su rekli da treba jednom u polugodištu. ali čak i to uz ogradu ako dolazite redovito na roditeljske sastanke i sve je u redu u školi i s djetetom, onda ne trebate još i informacije pohoditi
sve je bilo ok, i bilo mi je dovoljno što sam redovito dolazila na roditeljske
AKO bi bilo nešto izvan redovnog da moram prodiskutirati, onda bih se najavila
a toga je bilo za nabrojati na prste jedne ruke, za oboje djece u nižim razredima
Ja idem otprilike jednom mjesecno pa me koji put zadrzi pet minuta, a koji put pola sata. Ne idem tako cesto zbog nekih posebnih razloga, jednostavno me zanima uciteljev dozivljaj njega. A ucitelj ponekad ponudi veoma zanimljivu i temeljitu analizu.