Mi smo bili vec dva puta zato sto znamo da ne moze mirovati na satu, pa cisto da popricamo sa uciteljicom, da i ona vidi da nam je stalo. Iskreno govoreci.. znam da zvucim kao jedan od "onih" roditelja, ali ne vidim da ce nesto dobro izaci iz toga. Ja sam bila ta koja je predlozila neke pedagoske mjere koje bi ga mogle zabaviti na satu. Pomalo nevezano za temu informacija, ali iskljucivo sam ja ta koja ulaze trud da objasni djetetu kako se odnositi prema djeci sa posebnim potrebama u razredu (i taj trud pada u vodu kada on vidi drukciji stav kod uciteljice). Koliko vidim, i dalje se jedino ocekuje od djece da sama od sebe sute i miruju 45 minuta po satu. Na odmoru u dvoristu da ne trce i ne igraju se medju stablima i grmljem (???). Ja takvo ponasanje ne ocekujem i ne podrzavam kod jednog zdravog, zivahnog, znatizeljnog sestogodisnjaka. Od njega ocekujem da konacno usvoji da se govori "vi" odraslim osobama, da ne komentira rad druge djece, da prijateljski postupa prema drugim ucenicima i da izvrsava skolske i domace zadace. Masta i razigranost nisu grijeh nego prednosti koje bi netko drugi, vjerujem, dobro iskoristio.