-
Hvala vam na podršci, bio je ovo zaista stresan tjedan i taman na povratku doma, nakon ovotjednog razgovora s učiteljicom, ona me opet zove da me utješi. No dobro je, pijem kamilicu uz nadu da će stvari ići na bolje, barem sada kada sam shvatila da ga je ona dobro shvatila i da zaista vlada situacijom, dobar je pedagog, čovjek, sve.
Vrlo dobro je shvatila problematiku. krcat je informacijama, znanjem, iznimno elokventan, samopouzdan i ima toliko toga za reći, ispričati. Paralelno se bori sam sa sobom da šuti i bude miran. Dinamika rada razreda mu ne omogući uvijek da se izrazi i onda mu treba vremena da se centrira i vrati u stvarnost i mora u nekoliko minuta stići ono što ostatak razreda radi već neko vrijeme. Tu je na svu sreću brz, uredan i točan. Priprema mu dodatne materijale i čeka da duhom bude prisutniji kako bi ih rješavao, ponudila mu je termine dodatne i čitateljskog kluba da kaže i izloži što ima, priliku da napravi novi projekt. Zaista mu ide u susret, imamo sreće, no valjda nas nitko ne može pripremiti na vlastito dijete i kakvo će biti u nekim drugim situacijama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma