Uh , kako krivo!!! Ali ajde , da ti pojasnim.Gioia prvotno napisa
![]()
Vlatkovic nikad nije bio moj izbor sto zbog rodbinskih (daljnjih) , sto zbog prijateljskih veza s muzevljevom familijom. Svi ginekolozi imaju svoje pluseve i minuse , neki se kod njega osjacaju ko na tekucoj traci , a s druge strane bespotrebni pregledi , trosenje novca i kupovanje raznoraznih preparata u svrhu bolje trudnoce su suludi , ako je sve ok.
Drugu trudnocu vodila sam kod Crvelina. Izuzetno strpljiv covjek ( prvi razgovor i pregled trajali su 1h i 20 min), voljan svaku sitnicu provjeriti (ako je potrebno), s njim se da otvoreno razgovarati , ne potice paniku, a i uputi te sto napraviti tako da ne platis sve pretrage. Ta zadnja trudnoca je zbog moje bolesti bila rizicna , do te mjere da sam bila primorana svaki pregled raditi opsezan ultrazvuk ( da vide razvija li se beba i kako), krv sam vadila svakih 7-10 dana , svaki put s tim nalazima isla u bolnicu na kontrole, trebala lezati na patologiji u tri navrata (ali nisam imala di sa starijim sinom)...
Uglavnom , cijela trudnoca prosla mi je u pretragama, ludovanju po bolnici i lezanju kod kuce ( kad god sam mogla).
ALI samo zato jer je trudnoca bila RIZICNA, pa se pitam sto vas , zdrave trudnice s urednom trudnocom tjera na razne pretrage i gucanje raznih dodataka ?
Uostalom , zar vam nije lakse zdravo se hraniti , nego gucati tablete i to kod nas gdje u svako godisnje doba ima svjezeg voca i povrca?

Odgovori s citatom