-
ja sam bila kod dokt. Krpine par godina.i sve ok.nije loš-uvik je bio spreman sve objasniti, ali sestra njegova je znala biti jako DRSKA.moje iskustvo, priče u čekaoni, i komentari drugih cura koje znam.....
pocela sam voditi trudnoču kod njega,ali sam pukla nakon drskog ispada njegove sestre(nije imao uzv,nije radio to popodne ,a meni je bilo loše, doživila šok, imala jake kontrakcije i otišla sam kod privatnika,a sestra je poludila sutradan kad sam došla kod krpine sa nalazima privatnika.nije me tila pustiti kod dokt,iako sam imala volju čekati,i rekla da nemogu na bolovanje,da dodem za 2tjedna kad sam narucena).
i pokupila sam se kod dokt.Vlatkovića. i rekla mu da želim voditi trudnoču kod njega.sestra ivana jakooooooooooooooo draga,ljubazna.sve pohvale.
za svakog dokt u zadru sam čula neku lošu stvar. svatko od njih ima neki - i +. razna su iskustva.
VLATKOVIĆ- drag,ljubazan,i što god da ga upitam sve mi odgovori detaljno.obavi pregled vaginalno i uzv-200kn.(krpina više nedaje uputnice nikome ko vodi kod privatnika trudnoću, jer je imao inspekciju pa se boji.). meni moja dokt opće prakse da.
sad sam 33+6tt i sljedeci pregled mi je u četvrtak. nakon svakog pregleda ja sam smirena.i veselim se bebi još više kad vidim da je sve ok.
a odlučila sam kod njega jer je moja mama prije 2god završila na kiretaži.i jedva sam je nagovorila da hitno idemo kod bilo koga.i spasio ju je, jer bi inace iskrvarila skroz.i hitno ju je poslao u bolnicu.nije smila cekati više ni trenutka.
i tada je ostavio dojam na nju,a i na mene.
muž, prijateljica- tko dođe samnom na pregled smije uci samnom i viditi bebu na ultrazvuku.
ja imam sve pohvale za dokt VLATKOVIĆA
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma