- 

Kod moga soc. ginica (privatnik s ugovorom preko HZZO-a) prvi se uzv u godini plaća 250 kn i svaki sljedeći po 100kn.
U prošloj sam trudnoći s njime bila uglavnom zadovoljna, pogotovo što ga poznajem i privatno. Sviđalo mi se i to što nije pretjerivao s uzv-om.
Međutim, u ovoj trudnoći - sve se promijenilo. Djeluje mi umorno, zabrinuto, odsutno, baš onako - zrelo za penziju. Sve češće izostaje s posla, a mijenja ga liječnik koji baš i nije na nekom glasu. I baš kao za inat - kad mi je u ovoj trudnoći bila frka (jednom zbog nekih bolova, drugi puta zbog početka upale mjehura...) nije radio. I tako sam i ja otišla na par pregleda kod Vlatkovića.
I stvarno vam mogu reći da sam ostala iznenađena njegovom ljubaznošću i nadasve - smirenošću. Ne mogu suditi o stručnosti jer moje frke nisu bile neke velike, no nisam ni sama bila svjesna koliko mi lijepa riječ i topao pristup od strane liječnika znači. Nekako, bila sam naviknuta da kod svoga ginića prije izađem nego što uđem u ordinaciju, ali tješila sam se mišlju da je on takav jer je trudnoća ok pa nema smisla gubiti vrijeme na meni...
Još ću vam dati jedan primjer: kod moga ginekologa zadnji mjesec trudnoće tretira se jednako kao i svi ostali, dakle nikakva posebna skrb ni nadzor, nedavno me baš razočarao što je otišao na godišnji u tjednu u kojem je rekao da dođem na posljednji pregled prije poroda (a prethodni je bio prije više od mjesec dana). 
Uglavnom, razumijem trudnice koje svaki mjesec odvajaju 200kn za pregled kod dr. Vlatkovića. Jedino možda ti prečesti pregledi uzv-om (koji ponekad traju i 15-ak minuta) nisu baš bajni (što potvrđuju i novija otkrića). No, mislim da je riječ o liječniku kome možeš iznijeti svoje stavove i sumnje po tom pitanju pa čak i odbiti uzv.
Zna li tko, surađuje li dr. V. još u rodilištu?

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma