Cure ovo sam čekala ! Tom doktoru Lis. ja ne bih dala ni kravu pregledati, a kamoli ženu.
Ovo ljeto dok sam bila na odmoru u ZD, u 32. tjednu trudnoće imala sam česte BH kontrakcije pa sam se zabrinula. Da ne pričam cijelu priču koju sam već ispričala na ljetnim trudnicama, igrom slučaja našla sam se u njegovoj trudničkoj ambulanti. Tako grozan i grub pregled u životu nisam doživjela, on je bio jako neljubazan, a da vam ne velim da se papir od prijašnjeg pregleda pacijentice na stolu uopće ne mijenja. Sva sreća da nisam nešto pobrala. Kad je na kraju na moje inzistiranje napravljen CTG, njega nigdje nije bilo da mi potpiše papire da mogu ići doma. Tek sam poslije čula sestre kako se došaptavaju da je otišao u Pevec nešto kupiti, pa smo MM i ja čekali još 45 min. da se vrati.
A najbolje mi je bilo kad mi je u trenutku pregleda rekao: "Gospođo zatvoreni ste !" A ja otvorena od 23. tjedna. Onda je tek pogledao papire od mog doca i naravno prepisao sve što i ovaj prije, a svoju konstataciju o zatvorenosti nije nigdje spomenuo. I još su mi htjeli naplatiti taj "pregled" i CTG 300 kn jer nisam imala uputnicu, pa nam je doktorica u hitnoj dala uputnicu da ne moram to platiti.
Što dalje od tog "doktora" ako vam je stalo do vašeg zdravlja !