-
Nedavno sam imala loše iskustvo s dr. Vlatkovićem. Nakon što sam testom ustanovila trudnoću, otišla sam kod njega na pregled (5. tjedan trudnoće), da to potvrdim, te mi je sljedeći pregled zakazao za dva tjedna. Već nakon tjedan dana imala sam mali smećkasti iscjedak, pa sam otišla ponovno kod njega (6. tjedan trudnoće), misleći da će mi propisati nekakve tablete, uputiti me da mirujem i sl...Pogledao me na UZV i rekao da imam praznu gestacijsku vrećicu, tj. Blighted ovum, da se plod već treba vidjeti, i srce kako kuca. Na moj upit misli li možda da bi se nešto do idućeg tjedna ipak vidjelo, on je rekao da nema šanse, ako se ne vidi sad da niti neće, i da mi je najbolje odmah otići na kiretažu da se ne mučim, da dugo ne krvarim i patim od bolova. Ja odem u bolnicu, specijalizantica odmah kaže da je 6. tjedan prerano i da se obično plod vidi tek u 7. tjednu. Pogledala me na UZV, i vidjela se žumanjčana vrećica, koja se kod njega nije vidjela jer, usput rečeno ima prelošu sliku na uzv, što me iznenadilo jer kao, privatnik je, očekuje se da ima najmoderniji aparat. Specijalizantica u bolnici je rekla da pričekam tjedan dana, što sam i napravila, i nakon tjedan dana otišla ponovno u bolnicu na pregled i jasno se vidio plod veličine 6 mm i otkucaji. Naravno, trudnoću više ne vodim kod njega jer u njega nemam povjerenja. Ne kažem da doktor ne može pogriješiti, ali ova greška mu stvarno nije trebala, jer uz toliko godina rada trebao bi znati kad se što vidi, i kad bi se trebalo vidjeti, a ne tako olako ispaliti takve dijagnoze, pa ti idućih tjedan dana strepi što će biti na pregledu. Da sam u bolnici slučajno naletila na nekog isto tako površnog doktora koji bi razmišljao kao on, možda bi napravila najveću glupost i otišla na kiretažu. Smatram da je dr. Vlatković isluženi doktor koji je valjao dok je bio predan tom poslu tj. dok se nije počeo baviti maslinama. Očigledno iz svake struke treba otići dok još valjaš. Savjetujem svima uhvatiti se mladih doktora
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma