Sta se Vlatkovica tice, ja osobno neman nikakvih iskustava s njim, ali cura, koja je bila sa mnon u sobi u rodilistu, je prolila suza i suza radi njega. Vodija joj je trudnocu i svaki pregled zavrsava recenicom "Sve je ok"... na kraju je cura prinila, bila na carskom jer joj on nije vidija da joj je plodna voda zamucena, bebu su spasili u zadnji tren, a Vlatkovic, kako kazete, toliki strucnjak za ultrazvuk, joj je reka da beba ima vise od 3 kg, a toliko je sitna bila da je na kraju zavrsila u inkubator. Znan da svi grisimo, ali mislin da je to ipak malo too much!
Tila san vas pitat, da li se moze ic u bolnicu na preglede... meni je Kulisic bija na porodu, covik i po, jednostavan, strucan i drag... da li se kod njih u bolnici inace moze ic na preglede ili samo u slucaju poroda i sl. stvari? Ja sad iman kontrolni pregled za 5 tjedana, a ne znan di bi isla... ginekolozi, koje znam dosad, i di san bila dosad, su ziva katastrofa... cula san i za mitrovic i za crvelina da su ok, ali sve je to rizik kada ides prvi put...