-
I ja isto mislim da iza svakog od njih ima bad i good story....
Nisam bas friska trudnica , niti mama, ali mogu reci ovo...
Prije puno godina moju je trudnocu vodio dr. K.Č. ..Ja bila stravicno mlada i pojma nisam imala o nicemu, a kamoli poznavala kakvog gin., a osim toga nije ni bilo privatni nego u bolnici na preglede... I meni je dr. K.Č. u dan odredio termin poroda, imala sam srecu da mi je i bio dežuran na porodu, jos jedna sreca - jedina sam bila u radjaoni, porod zavrsio kroz pola sata, bez dripa, odmah me sivao ( za to dao inekciju) i sve u najboljem redu...ja odusevljena...
Tek onih 5 dana sto sam lezala u bolnici cula svakakvih ruznih prica o njemu da sam na trenutak pomislila kako sam valjda imala ludu srecu i da nisam bas sigurna da cu opet zatrudniti... Na svu srecu brzo sam se ostavila takvih negativnih misli i danas se dr K.Č. sjecam s lijepom uspomenom ( znam da je vec u godinama i normalno je to da polako posustaje - pa zar se svima na radnom mjestu koji su pred penzijom to ne dogadja, pogotovo ako su svoj radni vijek radili predano i korektno).
Dalja iskustva sam imala s dr. Crvelinom - jednom na pregled i pobjegoh od njega jer me strasno iziritiralo njegovo objasnjavanje i crtanje na papiru mog cerviksa ( mozda netko bas to i trazi, ali to je osobna stvar).
Kod dr. Vlatkovica - sve lijepo, sve krasno, sve ok - od ordinacije, pristupa, pregleda do nalaza...Aj, dobro...Valjda cu i dalje kod njega...
Dr. Lis.... na sve te price koje kruze okolo ja cu samo reci da je mojoj sestri prije par mjeseci glavu spasio upravo svojom "arogantnošću" jer se izderao na ostalo osoblje u bolnici da sto rade i sto cekaju.... ( ne bih o detaljima ).
Eto, zakljucujem da ako sve ide u najboljem redu i ako i same nismo prezahtjevne i pravimo se " mudrice" da su svi oni ok...Isto tako svima se moze dogoditi propust ( i nama koji put zagori rucak ili presolimo jelo - a smatramo se dobrim kuharicama) i to bi bilo onda ono sto se zove - imali smo PEH.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma