Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Je, ali je i tata bio živ pa je nekako to uvijek izbalansirao.
Ali da se kužilo, je.
Meni je uvijek sve zamjerala i nikad, ništa nije valjalo što bih napravila.
U isto vrijeme je za sina uvijek imala opravdanja: te on je mali pa pusti ga on je muško pa on je O...ić (kao da ja nisam) itd.
Meni je znala reći, kao u šali, da ja nisam njena, da su me u rodilištu sigurno zamijenili.
Ok, šala i to gruba šala, ali kad se puno puta ponovi, zapitaš se.
I još nešto:
moj otac je umro prije 12 godina, četiri mjeseca nakon njegove smrti je uselila novog frajera u kuću.
Taj lik ju je čak tužio za priznavanje izvanbračne zajednice, ali nije ništa postigao jer je umro prije nje.
I razbolio se od karcinoma.
I mater njega bedina, miksa mu hranu i hrani ga ko bebu, a meni ne može doći u bolnicu jer sam joj daleko.
NIKAD SE NE ODRIČITE NASLJEDSTVA U KORIST PREOSTALOG RODITELJA!!!!
NIKAD!!!!
(isprike na capsu)
Neću prežaliti dok sam živa što sam odustala od kuće na Braču.
U toj kući se moj otac rodio.
I na ostavinskoj je pripala materi.
A ona je četiri mjeseca kasnije uselila frajera bez kućeta i mačeta i još ga njegovala do same smrti.
I ona lijepo godinama iznajmljuje apartmane, zgrće lovu koju troši na brata i "njegove anđele" (tako naziva njegovu djecu od kojih se za jedno niti ne zna pouzdano je li njegovo)
I to sve na mojoj očevini i djedovini.
Svoj dio koji joj je ostao nakon smrti oca je odmah prodala i novce potrošila na sina (još jedan novi auto)
Moju očevinu eksploatira, a na kraju će i prodati ili će joj kamatari, banke...oduzeti.
Pitam se samo; tko će joj onu zadnju čašu vode pružiti kad onemoća? Jer ja neću.
Eto, to je ukratko to.
Kod mene nesto slicno, samo sto moji ne zgrcu lovu na nasljedstvima vec su i mater i otac razhebali sve kuce i zemljista, ja sam u podstanarstvu, sestra zbrisala u inozemstvo.
Ma ne treba mi nista, samo neka me ne uznemiravaju.
Al samo ponekad se pitam cime sam to zasluzila.