Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Pa koja bi bila razlika između punih i staklenih vrata u smisli količine prašine?
Misliš da su puna vrata bolji štit?

Ja beletristike gotovo i nemam, a ono što imam držim na drugom mjestu, na jednoj galeriji koja je zamišljena kao prostor za povlačenje, čitanje i odmaranje (ne moram napomenuti da tamo gotovo nikad ni ne idem). Tu je samo jedna polica, veličine cca 100 x 100 i to mi nije problem očistiti... posebno, što to mogu i Smjehuljici dati da počisti... ionako je prisvojila taj prostor.

U Billyu su pretežno knjige koje se rijetko koriste, rječnici (pol velikog Billy-a, samo stoje, tu i tamo ih zatrebam), razne monografije, prastare enciklopedije, hrpa knjiga o svemiru i avionima i njegova matematika s faksa...
Istina možda bi dio mogla eliminirati... ali nemam snage za prebiranje... što je najluđe, kad smo počeli živjeti zajedno skužili smo da imamo puno istih knjiga, pa su duplići u garaži.

Jedan Billy je Smjehuljicin... to se jedino redovito koristi.
Mislim da je nebitno da li su vrata staklena ili drvena, jedino stakleni ormar moraš rjeđe otvarati (barem bih ja morala) jer vidiš izvana što je unutra, a ne kao kod mene doma - vrata su drvena i kad nešto treba naći, slijedi prekopavanje, pogotovo ako je to knjiga koja se ne koristi često, pa stoji u stražnjem redu.