Idi. Barem kiroprakticara ima kod vas. Neka te slozi. Budes dobila energiju.
Idi. Barem kiroprakticara ima kod vas. Neka te slozi. Budes dobila energiju.
To ja svako malo imam neki novi problem. Tijelo mi uziva u cetrdesetima, lol. Smirio se malo zglob na ruci (privremeno) pa je podivljalo ono u suprotnom koljenu, tj straga (kaze frendica dr. fizioterapeut da je stvarno vjerojatno baker's cyst, ali velicine rize, mozda graska, pa se ne moze ni napipati i da ce vjerojatno otici sama od sebe), a sad, cisto zbog ekvilibrijuma, urla lower back, taman na pola puta.![]()
Pa da, vidite kako je riskantan taj 30DS.
Hvala cure.Je, prvo mi je.
Riri cestitam i nadam se da ces roditi u Zagrebu!![]()
sirius i prijateljici cestitam na trci nagradi. ivana bas sam se ovih dana pitala sta li je s tobom, super vesti si donela
flopi, mislim na tebe i nadam se da ces se ubrzo skroz oporaviti.
Kod mene je ludo i nezaboravno. Danas se otvara baseball sezona a mi imamo dva igraca, od kojih je jedan ozbiljan, a ni druga nije tako mala. Mart nam je toliko prepun, da mi se zavrti glava samo kad pomislim. Cesto uvece hiperventiliram
Meni je ostao jos jedan trk za preko vikenda. Ne znam hocu li uspeti danas ili sutra. Nadam se danas, ali kako ispadne. Inace sam ove nedelje dva puta po 14-15 i jednom 8km.
Lili bravo,koja si ti zvjerka,
Jel to neko speglao stazu? Ko da si išla po ravnom
Bravo još jednom
Čestitke i ostalima od lili,stvarno su dobri
Aa, bravo lili. A ja sam gledala na HTVu i nikog nisam skužila. Jedino sam sigurna da ste uživali
Škraping
Čekamo, naravno, lili da se pohvali!!!
Vrijeme bilo prekrasno.
Mi obiteljski uživali. Na vrh brda imali fotosession, piknik, pa onda nazad.
Na vrhu MM odlučio odraditi svojih 7-8km, pa smo i njega čekali.
Na kraju sve skupa 2 sata proveli u šetnji.
Sljedeći put ćemo trčati/brzo hodati "za pravo".
Trekking uz kartu, putiće kroz šumu, uzbrdo, nizbrdo, svidjelo nam se.
Preporučamo Pašman za sljedeću godinu.
A sto i gdje da ja gledam?!
Bravo lili, sto god bilo!
Ajme Lili, ti si stvarno kraljica. Znam kako zapravo malo vježbamo brda i neravan teren, talent si samo takav. Još puno, puno lijepih trailova ti želim.
Sirius i tebi bravo za cenera, baš lijepo da da si povela frendicu početnicu i super za tenisice.
A najveće čestitke Riri na pozitivnom testu, bravo, bravo.
Prijavak jutrošnjih 20 km na biciklu i jučerašnih 10 km na nogama. Danas još svakako gore dole uz vinograd
Ajme ludilooo sirius jupi jeeeeee
Riri čestitaaaaam!!!
Last edited by Lili75; 10.03.2019 at 08:33.
Hvala curke, evo moje objave od maloprije.
Jel me netko tražio? Ne može se čovjek ni odmorit, ni zabavit. Ko mi kriv kad dajem intervjue RTL-u
Dakle, jučer Challenger Škraping 25km, moj 1.treking, 1.Škraping razvalila sam ga totalka.
Ukupno 3.žena![]()
Last edited by Lili75; 10.03.2019 at 08:35.
Moram priznat očekivala sam malo “pitomiji“teren, bilo je nadasve pustolovno: od upadanja u grmove kupina, probijanja kroz šikaru, preskakanja suhozida, traženja pravih staza, vrlo oštrih škrapa i dubokih pukotina među njima (u jednu prokliznula nogom u more, pa me sad gležanj na to podsjeća (i 2 plavkasta nokta i crte po koži od sunca).
Poslije 2 fulanja zalijepila se za svog “spasitelja“— Igora Sikirića (hvala puno na društvu i orijentaciji) jer karta je jedno,al kad si po otoku nešto posve, posve drugačije. Natukla 27,5km.
A i moji mali škraperi su bili izvrsni na kraćoj stazi.
A Pašman ko Pašman preeedivan, priroda :heart;, pogledi s vrha, zvizdan, ljeto ko da je već stiglo.
Organizatori su se jako potrudili,cijeli dan je trajao program (zato se nisam ni stigla javiti),sajam otočkih proizvoda, klape, revija, fešta uz mjuzu.
I ta - daam nagradu (i jakoo dobar poklon paket) uručio mi je Stipe Božić.
#akforca#divokoza svoj na svome#Škraperica
Riri, cestitam
Lili, bravo!!!
Sirius, isto!!!
Ja napokon imam prijavak, krenula sam ba vjezbe za trudniceDosad sam bila jednom. Koliko se sjecam vjezbanja u trudnici s najstarijim sinom, ove sad vjezbe su bile puno lakse, al su me puno vise iscrpile. Definitivno mi nije isto bit trudna u kasnim dvadesetima i u drugoj polovici tridesetih!
Bravo, Lili i škraperi!
Jadranka, ja se sad u drugoj polovici tridesetih s prvim djetetom pitam koga vraga nisam vise vjezbala u dvadesetima. Ali nikad nije kasno. Samo je mrvu teze![]()
Lili
i sirius i Vrijeska bravo!!!
Riri cestitam!
bravo i za sve ostale!
ja malo pauziram...prvo se zaredale feste, sad djeca bolesna...plus, jutros prejako puse da bi moje komotno dupe islo trcati
Lili cestitam!Ti nisi samo vezbacica, ti si prava sportistkinja, svaka cast!
kjb i ti si od te ekipe![]()
Jadranka, moguce da su te samo drugacije opalili hormoni, a i imas vise posla generalno oko ostale dece. Imala 36 kad sam bila trudna s 4., i nisam bas primetila da mi je teze nego s 25 kad sam zatrudnela s prvim. Cak sto vise, zbog nekih drugih okolnosti mi je bilo puno lakse
Munkice, sta ti je, s preko 35 pocinje prava zelja za vezbanjem, hahaha.
Hvala cure.
Nadam se da se uskoro vraćam vježbanju, čekam prvi pregled i nadam se potvrdi da smijem nastaviti.![]()
Da, i mislila sam da ovo neće moći dalje. Ma nema veze, samo da održim neko kretanje da stanem u vjenčanicu.![]()
potvrđujem da su i meni narasle od dvojke do četvorke
Vrijeska drago mi je da ste uživali, ne znam kad ste otišli, al program im ej bio genijalan nakon proglašenja klape, modna revija, mjuza ludilo pa ono cijeli vikend u znaku feštečekali stol za večeru u onim boljim konobama po sat i pol al se ispletilo ejr je klopa bila za 5.
a napisat ću ja vama ovdje u našu grupicu i neke detalje koje nisam javno dijelila po fejsu samo da uhvatim malo vremena, gužva mi na poslu.
Hvalaaaaa vaaam drage moje![]()
Sise ostale iste. I za vrijeme trudnoce i sad dok dojim. Ali zato stopala 2 broja veca.
hebi ga nekom sise, nekom stopala
Meni stopala bila ista, a i sise su se vratiel na staro nakon T.
Ima li to na TV-u jos uvijek za gledati? :D
Draga,
to je bio Dnevnik RTL-a, meni su snimili s mobom i poslali, vjerojatno ima Dnevnik RTL-a 9.3.2019.
Koja idealna situacija bi bila da stopala ne narastu, a da sise narastu i ne vraćaju se na staro.
Moram te i ja pogledati Lili, valjda ću naći negdje taj dnevnik.![]()