Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3687

Tema: Vjezbanje, trckaranje i trcanje u 2019.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    I bravo lili, iako ne znam kaj trebam čestitati
    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Trece mjesto u kategoriji na trailu. 15.3 km
    a to joj je bio trening.

meni je staza bila teska. ima puno uzbrdo nizbrdo. potom jako puno lisca na stazi, pa trcis pa iskrenes nogu na grani koju nisi vidio.
    usjeka je isto bilo i kad krenes u koloni iako bi mogao ici brze ne mozes proci.
    i za kraj zeznula sam se jer nisam imala vode. racunala sam 15 km s jednom okrepom mi je dovoljno. e pa frisku figu mi je bilo dovoljno.
    ali bio je lijep dan, ja nisam tezila nikakvom rezultatu. jedino tako nesto sam trckarala kod nas u sumi, malo dulja staza ali laksa.
    nasa ima uspon jedan tezi na pocetku a poslije je lijepo trcljivo.
    a i zadnji kilometri su bas ugodni. OK ima jedna nizbrdica kao i na ovom trailu pred kraj, ali nema ih da lomis noge kao na ovom.
    pisem usporedbu jer mi se cini da Lili ide i na ovaj moj seoski trail.

Ginger bravo za odluku, a sad ajd na znojenje
    Posljednje uređivanje od spajalica : 25.03.2019. at 10:11

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola curke,

evo me napokon kod mene svašta nešto pa do kompa ni ne stignem. Hvala :kiss :

U petak došla s puta navečer u 21h, u subotu dan za djecu i obitelj (kazalište, festival svjetlosti, navečer kuhanje ručka za obitelj da mogu na trail u ned), u ned ujutro ovaj trail u Rakovom potoku na 15km. Moram priznat baš sam umorna došla s puta, al rekoh neću sad otkazat, to mi je trening, idem na 70%.
    Dan je bio divan sunčan,a evo mog opisa pa usporedite s ovim od spajke dolje.

Staza je bila prekrasna, priroda, šumica, vruće (možda malo i previše), al je bilo puno preskakanja preko potoka, usjeka, jako puno lišća na stazi nizbrdo, posebno je nezgodno jer ne vidiš po čemu gaziš a mene je strah da izvrnem gležanj ili tako nešto sad pred Istru, pa sam pažljivo po lišću a i štedila sam se da mi se organizam oporavi. I da u pravu je spajka, nije bila laka staza, zahtjevan je teren po kojem se gazi.

Ima jedno mjesto na kojem je bilo uzbrdo, al se ide postranično, pa blato e tu je bilo fotografa, a moraš se ono naguzit pa četveronoške da mi se popeo, mislim se, a super da naslikavate baš ovdje
    Dosta je bilo uzbrdio-nizbrdo, al organizator je stvarno odlično označio stazu i priroda je

I tako ja odradih kao trening, a ipak 3. u kategoriji 35-45, ne znam kako među tim podmlatkom koji se bavi baš brdskim trčanjem, al eto očito mi leže ta brda.

Onda sam na travici na suncu čekala ove moje koji su otišli na dužu stazu 25km, ručak, pa proglašenje. A medalja je predivnog dizajna, skroz drugačija od svih ostalih i sve lijepo napisano datum, mjesto, kategorija, km, visinska razlika, jednog dana kad pogledaš da znaš di si bio, šta si radio ha ha

Tash bravo za pokretanje : klap:

Ginger too za stav!!

ivana s
    evo i tebe nama

a to joj je bio trening.

meni je staza bila teska. ima puno uzbrdo nizbrdo. potom jako puno lisca na stazi, pa trcis pa iskrenes nogu na grani koju nisi vidio.
    usjeka je isto bilo i kad krenes u koloni iako bi mogao ici brze ne mozes proci.
    i za kraj zeznula sam se jer nisam imala vode. racunala sam 15 km s jednom okrepom mi je dovoljno. e pa frisku figu mi je bilo dovoljno.
    ali bio je lijep dan, ja nisam tezila nikakvom rezultatu. jedino tako nesto sam trckarala kod nas u sumi, malo dulja staza ali laksa.
    nasa ima uspon jedan tezi na pocetku a poslije je lijepo trcljivo.
    a i zadnji kilometri su bas ugodni. OK ima jedna nizbrdica kao i na ovom trailu pred kraj, ali nema ih da lomis noge kao na ovom.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.03.2019. at 16:42

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga, žao mi je da se nismo vidjele na ovom trailu, a nećemo ni na tvom seoskom jer ću tu subotu biti u Bukureštu (radna subota neplaćena of course i kad mi netko kaže oni tamo u drž.službi grr..).
    Ne odgovara mi datum tog puta nikako jer je to vikend pred Istru za koju treniram već mjesecima, tad bih trebala odmarat kako spada, al šta ću kad moram ići. Odmarat ću u nedjelju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •