-
Osoblje foruma
marta ozljeda ima u trcanju i to veliki broj. s tim se slazem.
o ozljedama nisam previse citala, ali vecina ljudi koji hodaju po utrkama se s vremenom i ozlijedi. na neki nacin. boli ih nesto (koljeno, ahil, neki granulomi........)
meni je vrlo probelmaticno sto dosta njih tu bol i ignorira. "malo" ih zateze i sl.
cula sam nedavno nevjerojatnu stvar, bar meni, da je jednoj osobi napukla ili pukla zdjelica od trcanja. to si ne mogu ni zamisliti.
i opet ista osoba je nedavno trcala utrku, jer je kratka.
ja stvarno trckaram. jucer sam stavila slusalice u usi i otrcala 5 km. bez gledanja na sat, onako muzika i ja. i nije mi to trebalo. ne boli me nista, nije to tako jako brzo kako mozda zvuci, ali nisam ni umrla ni nista. ali ovaj tjedan je tjedan uspori, eto ja prva nisam poslusala. nije mi bilo grupe da me neko zakoci.
na pocetku trckaranja znalo me koljeno boliti. sad vec dugo nemam nikakv probelm.
o noktima na nogama, koji otpadaju trkacima kao kosa, nebih. kad mi se to prvi put dogodilo bila sam jako iznenadjena kako je to svima normalno
. za sad imam jedan otpali nokat u par godina.
i jasno mi je da nisi na nokte mislila, ali ja sam bila iznendajena kako je to ljudima normalno.
o tenisicama postoji cijela filozofija. vake nakve...... ne znam o tome previse, ali da mis e svidja sto su mekane svidja mi se. kao i njihova lakoca.
Posljednje uređivanje od spajalica : 15.05.2019. at 10:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma