-
Osoblje foruma
ZG nocni cener.
Ovu utrku sam trcala prije dvije godine. Ostala mi je u lijepo sjecanju, pa sam se prijavila i ove.
Za razliku od prije dvije godine trcala su se dva kruga, sto uveliko pomaze, ako ste poput mene ajme jos jedan krug.
Trcanje u sredistu grada, sto nema puno utrka. Bilo je tu navjaca, onih koji su dosli s ciljem kao i slucajnih prolaznika. Npr. skupina koreanaca koji su navijali kao da smo im rod rodjeni. Bili su bas slatki. odusevljenje koje su imali bilo je motivirajuce.
atmosfera medju trkacima je i ove godine bila odlicna. Ja sam startala s dvije supatnice, no nakon prvih 3-4 km smo izgubile jednu, a nakon 5-6 smo se druga i ja pocele lagano razdvajati. ali to nam je bilo OK. Cijelom trasom kad se culo ne mogu bilo je mozes, kad je neko stao, bilo je ajmo mozes. bar u skupini u kojoj sam ja trcala.
zeljela sam ispod sata ici, sto sam i uspjela. Zadovljna rezultatom i cijelim dozivljajem.
Gardderoba ili ti ga sator bio je cuvan iako nisam ostavila nikakve vrijednosti u njemu sve je bilo tamo di sam ostavila.
broj WC bio je zbilja dovoljan.
iako jako puno trkaca na startu je bilo sve je proslo nekako glatko.
gore sam vise manje prednosti.
nedostatci: toplo vrijeme pred kisu (sto je utjecaj vise sile).
grad sto se tice podloge je zanimljiv. znala sam da su one trmavajske ploce u komi, ali na nekim mjestima su bile u takvom stanju da izvrtanje noge ili pad ne bi cudio, s obzirom na gruzvu. no kad se sjetimo kjb ocito ni to nije cudnovato. i to kakodjer ne ide na dusu organizatora.
u cilju je bilo dosta vode, zabavnih stvari koje raduju rekreativce poput mene, slikanje u okviru, ocitavanje tvojih rezlutata na monitoru.
S ovim je zvanicno za mene zavrsena sezona utrka. nezvanicno mozda neka izadje iz zabave u kojoj mi ne pada na pamet nista sem zabave. pa makar samo do starta stigla.
Sa cijelom sezonom sam zadovoljna, s obzirom da sam na pocetku imala ozbiljan nedostatak zeljeza. napredak je isto vidljiv. ali ono sto me raduje da imam ekipu s kojom uzivam i dobro se zabavljam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma