Sad će Sirius definirati cjenik.
Sad će Sirius definirati cjenik.
Ma, nije samo do Sirius! Dobila sam neke dobre savjete na forumu! A to je da ne budem tak očajna hehehe. Da to tipovi osjete, pa normalno da ili bježe ili završim s budaletinama..
Taj očaj je valjda bio nesvjestan i aktivirao se bio u dosta situacija, da nisam bila svjesna ali su drugi bili, jer nemreš danas ljude varat i svi su vrlo prepredeni i lukavi i lako čitaju druge.
Ali sad mi je jasno da više ne mogu takva biti i da moram naći u sebi poštovanje i vrijednost i osloniti se prvenstveno na sebe i biti čvrsta i dobra majka djetetu. Takva sam bila do sad, a onda me nešto puklo opet nakon par mjeseci, pa sam opet išla bezveze tražiti nekog tipa, pa sam se opet uvjerila da ništa od toga i da mogu samo opet imati loša iskustva i ništa drugo..
Do prije par dana me tipovi uopće nisu zanimali i onda sam na svoju žalost dala priliku tom debelom i baš sam se trudila u razgovoru i objašnjavala mu hrpu toga, što žene vole i o romantici i mislila sam da pošto je i iz Bosne, da možda neće biti tolko prepotentan, ali brus! Nakon što smo završili razgovor me odj... Mada je razgovor bio jako simpatičan i ugodan, ali valjda njemu nije tko zna.. Tip radi u Njemačkoj i možda čak ni nije toliko naivni, slatki, veseljko kako sam ga ja zamislila.
Iluzije nas ubiju! Uglavnom mi se nakon njega opet aktivirala ta neka želja za tipom. Do prije njega nisam ni pomislila na tipove, jer mi dijete uzme cijeli dan vremena i žao mi je kad ju zapostavljam, a sad sam opet krenula s tim nekim svojim željama, koje su se aktivirale punom snagom, ali nevermind polagano me prolazi i mislim da ću opet biti posvećena samo djetetu i zaboraviti na muškarce. Od njih nikakva korist, što se mene tiče. SAmo problemi i bol i patnja!
S njima trebam samo prijateljski i eto.. Ne treba ih mrziti jer su takvi i ne mogu mi pružiti što trebam..