Pokazuje rezultate 1 do 50 od 153

Tema: Zgroženost muškarcima "na tržištu"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tanči zato si danas presretna što imaš svoju A.

I ja se sjećam kad nisam mogla zatrudnit da su mi znale bit suze u očima kad vidim trudnicu ili mame s bebama.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.01.2019. at 17:54

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

reko mi je socijalni radnik da će to sve prestati tek kad se zaposlim i stavim dijete u vrtić i da će me prestat drugi zaj... . zbog love i para i ponižavati i ostalo, ali mi je premala za vrtić a sad su gripe...

Možda pričekat još dva mjeseca da prestanu gripe, pa onda?? jer ću živjeti život iz pakla cijelo vrijeme dok se ne zaposlim i trpit uvrede od 6ero ljudi iz obitelji!

Mojima sam govno jer ne radim i ne uzdržavam obitelj, a njegovima sam govno jer moraju dat neku siću s vremena na vrijeme.

Malo prije smo se posvađali jer mi dijete ima rođendan za par dana i ja mislila organizirati s njima i pitam njih, da joj pogledamo za neki lijepi dar, a oni meni da će - bivši, njegovi roditelji i njegov brat kupiti neki kompletić. Kao prvo, ne treba joj nikakav kompletić jer ima robe tonu, kao drugo treba neke druge stvari, kao treće je sramotno da njih četvero dolaze s poklonom od 150 kuna jeba me pas ako je to normalno..

I naravno svađa. Do sad su davali jedino ako bi ja silom nešto izmuzla, ali uz hrpetinu svađa!

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Morate čuti daljnje "fore" mog bivšeg. Skupa s svojim starim se žale czssu da im ja ne dam viđati dijete, a kad ga god pozovem ne želi doći bez svojih. uvijek je bolestan, umoran ili nešto. A kad dođu kolektivno me vrijeđaju! A on hoće samo tako doći.
    I onda ja neću da dolaze kolektivno i onda se žale czssu da sam vještica koja im ne da vidjeti unuku i dijete!
    I to dolaze samo kad ih je volja. Kad mene bole leđa od tegljenja djeteta od 12 kila u skafanderu s 4.kata i na 4.kat i kad ih zovem, nikad nemaju vremena, ni on neće doći a dolaze samo kad ih volja.
    Prošli mjesec su prvi put dali tisuću kuna i sad kad dođu mi govore da sam - pohlepna gadura i da velim župniku o sebi kakva sam da me župnik valjda makne iz crkve, jer tražim lovu i nikad mi dosta!
    Znači ljudi iz moje okoline se koriste mojom vjerom kao oružjem protiv mene da ne moraju ništa davati i da mogu raditi što žele - jer bi ja kao trebala okrenuti drugi obraz kad me mlate i uništavaju, a to ne radim..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •