Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Sakupi ih sve!!! Djeca i marketing

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pritisak marketinga jest velik i jako naporan, ali sam se ja u skoro 19 godina navikla i naučila nositi s tim (više-manje) pa me više ne baca u očaj. Rekla bih da je dobra igračka s kojom se dijete igra. Ako je gluparija od Lune, a u upotrebi je, onda je odlična. Nisam sigurna da je Lego baš nešto puno drugačiji...mi smo za Lego generacijski nostalgično vezani, i istina je da je kvalitetan, ali ipak...nebrojeni Lego setovi skupljaju prašinu po mnogim dječjim sobama, imaju sav popratni marketing, serije ovoga i onoga, nisu daleko od sakupi ih sve...to je danas jednostavno tako. Ne treba pokupovati sve, ali ništa značajno (u smislu odgoja i vrijednosti) se ne dobije niti ako se odbija kupiti išta.
    Posljednje uređivanje od vertex : 28.01.2019. at 16:46

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pritisak marketinga jest velik i jako naporan, ali sam se ja u skoro 19 godina navikla i naučila nositi s tim (više-manje) pa me više ne baca u očaj. Rekla bih da je dobra igračka s kojom se dijete igra. Ako je gluparija od Lune, a u upotrebi je, onda je odlična. Nisam sigurna da je Lego baš nešto puno drugačiji...mi smo za Lego generacijski nostalgično vezani, i istina je da je kvalitetan, ali ipak...nebrojeni Lego setovi skupljaju prašinu po mnogim dječjim sobama, imaju sav popratni marketing, serije ovoga i onoga, nisu daleko od sakupi ih sve...to je danas jednostavno tako. Ne treba pokupovati sve, ali ništa značajno (u smislu odgoja i vrijednosti) se ne dobije niti ako se odbija kupiti išta.

dobro kažeš vertex, dobra igračka je s kojom se dijete igra, bez obzira je li nama u glavi pametna ili glupa.

Evo ja ću odmah napisati da moja nikad nije 'skupljala sve', a eno joj u sobi puna kutija Schleich životinja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •