nedavno sam razmišljala o tome kako, kad sam ja bila mala, za prigode tipa rođendani i Božić/Nova Godina, dobivali smo baš poklone samo od roditelja, od baka i djeda i sličnih obično su dolazile gaćice i potkošulje, ako imaš sreće neka druga odjeća
od prijatelja je bilo normalno dobit za rođendan samo npr bojice
sada se samo za te prigode skupi toliko igračaka, to je kao natjecanje, a di je još svaka teta koja dolazi u posjet jednom-dvaput godišnje
uz to sve, nije mi nikakav problem reći "ne to ti neću kupit" i nastavit dalje, većinom se (sa četverogodišnjakinjom) reakcija svede na manje ili veće negodovanje koje prođe prije police s jogurtima
rijetko kad, za nešto baš zapne da o tome nastavi pričat nekoliko dana, onda kupimo, to znači da joj je baš napeto
uglavnom, pored toliko slabih duša (bake, dide, prabake i ostala popratna rodbina koja ne zna reći ne), ja ostajem zadnja linija obrane
stariji je u fazi skinova na fortniteu, što je meni prvo bilo još gore bacanje novaca, dok mi jedna mudra forumašica nije ukazala na činjenicu da skinovi ne zauzimaju mjesto u stanu, ne skupljaju prašinu, ne spotičeš se o njih u mraku, ne zagađuju baš nešto ni okoliš

Odgovori s citatom