Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Sakupi ih sve!!! Djeca i marketing

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nedavno sam razmišljala o tome kako, kad sam ja bila mala, za prigode tipa rođendani i Božić/Nova Godina, dobivali smo baš poklone samo od roditelja, od baka i djeda i sličnih obično su dolazile gaćice i potkošulje, ako imaš sreće neka druga odjeća
    od prijatelja je bilo normalno dobit za rođendan samo npr bojice
    sada se samo za te prigode skupi toliko igračaka, to je kao natjecanje, a di je još svaka teta koja dolazi u posjet jednom-dvaput godišnje
    uz to sve, nije mi nikakav problem reći "ne to ti neću kupit" i nastavit dalje, većinom se (sa četverogodišnjakinjom) reakcija svede na manje ili veće negodovanje koje prođe prije police s jogurtima
    rijetko kad, za nešto baš zapne da o tome nastavi pričat nekoliko dana, onda kupimo, to znači da joj je baš napeto
    uglavnom, pored toliko slabih duša (bake, dide, prabake i ostala popratna rodbina koja ne zna reći ne), ja ostajem zadnja linija obrane

stariji je u fazi skinova na fortniteu, što je meni prvo bilo još gore bacanje novaca, dok mi jedna mudra forumašica nije ukazala na činjenicu da skinovi ne zauzimaju mjesto u stanu, ne skupljaju prašinu, ne spotičeš se o njih u mraku, ne zagađuju baš nešto ni okoliš

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

stariji je u fazi skinova na fortniteu, što je meni prvo bilo još gore bacanje novaca, dok mi jedna mudra forumašica nije ukazala na činjenicu da skinovi ne zauzimaju mjesto u stanu, ne skupljaju prašinu, ne spotičeš se o njih u mraku, ne zagađuju baš nešto ni okoliš
    Hahaha
    Moram ovo zapamtiti!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha
    Moram ovo zapamtiti!
    Tako je!

Moji sinovi su za rođendane obično dobivali - proslavu! Mogli su birati koga zovu i kamo se ide (obično je to bio kvartovski McD u vrtićko doba i nižim razredima OŠ - do 10 ljudi, a kasnije kino u CC1 East i tako do kraja osnovne škole.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

koja god da je to rekla i meni je sad bar malo lakse.
    mi smo za rodjendane dobivali od prijatelja bombonjere. a od roditelja valjda sto nam je trebalo. ponekad, rijetko kad, su bile to role, bicikl itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •