-
Da, znam za vjezbe, tskodjer i za taj vanjski, mehanicki zahvat kojeg rade pod nadzorom uzv-a. I procitala sam ove tekstove vec...jos jucer sam procitala xy tih clanaka, no svejedno tnx na trudu za link 
Poslali su me danas u bolnici i vidjet cu sto kazu nakon pregleda.
Ma cudnovato mi je da se tako u posljednji tren okrece na zadak, a cijelo vrijeme je bila glavicom dole.
Znam da ima dovoljno plodne vode, ali ni ona vise nije tako mala - presla je 3g, 37+1 je danas.
Iskreno, malo me strah. Jos od 23.tt trudnoce mirujem zbog zdjelice koja se vec raspada..
Ma vidjet cu sto ce reci za sat vremena kad me pogledaju.
Jos me i hormoni pucaju, evo me u autu u trajektu prema Splitu i place mi se...
Znas cega me najvise strah. U Splitu imaju obicaj drzati do zadnje na stolu pod dripom i tek u zadnje sele na carski u salu. A ne zelim nikakve invazivne postupke kojima bi okretali bebu. Imam vec djeceka koji je neurorizican i sam bog zna sto smo sve prosli zbog njegovih dijagnoza - pucali su mi vodenjak, pozurivali izgon dripom..i sve je to bilo previse i za malenog i mene, a porod je dotad bio skolski, normalno otvaranje, polozaj, sve...
Tako da, bojim se njihovih metoda kojima mogu utjecati na zdravlje bebe, a u konacnici i mene.
Bas se osjecam sugavo i bespomocno...
(
Razmisljam da ako nesto ne bude danas kako treba s autom samo produzim za Zagreb.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma