Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Humanitarni rad

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam konkretno mislila na profesiju. I ne, ne radim to zato sto se reklamiram, jer to nitko osim ukljucenih ne zna, niti imam neki visi profesionalni cilj. Mislim imam tih ciljeva, al ovakav rad mi vise odmaze u ostvarenju. Radim tako kad roditelji nemaju a ja vjerujem da djetetu treba. Bilo je sporadicno, pa opet ustaljeno i tako ukrug. I moja motivacija je cisto principijelna... Sva djeca zasluzuju priliku.
    O, pa ja sam tako matora vidim . Puno puta smo i ja i MM radili na taj način profesionalno, za decu kojoj treba ili žele više, i uvek to zovemo "pomaganje". Tek sad vidim da je to ono što Jelena zove "volontiranje za svoju dušu ".

Meni je termin "volonter" postao sinonim za osobu koja "ima vezu" i "čeka uhlebljenje", pa dok sve to pravno ne legne malo "volontira". Valjda mi je zato postao odbojan.

Ali da odgovorim na tvoje pitanje, da, biće da jesam dakle, volontirala i nezaposlena i sa decom. Da li je to ludost - pa, da, verovatno. Da li treba tako - ne znam, meni je trebalo, osećam se dobro kad prenosim svoje znanje.
    Da li su mi rekli da sam budala - jesu, ali ne plaćaju mi ti ljudi račune, pa me nije puno briga šta je selo reklo.
    Začudo, moji roditelji mi nikad nisu zamerili to volontiranje- jer su i sami tako radili svojevremeno...
    Posljednje uređivanje od pulinka : 01.02.2019. at 17:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •