O, pa ja sam tako matora vidim. Puno puta smo i ja i MM radili na taj način profesionalno, za decu kojoj treba ili žele više, i uvek to zovemo "pomaganje". Tek sad vidim da je to ono što Jelena zove "volontiranje za svoju dušu
".
Meni je termin "volonter" postao sinonim za osobu koja "ima vezu" i "čeka uhlebljenje", pa dok sve to pravno ne legne malo "volontira". Valjda mi je zato postao odbojan.
Ali da odgovorim na tvoje pitanje, da, biće da jesam dakle, volontirala i nezaposlena i sa decom. Da li je to ludost - pa, da, verovatno. Da li treba tako - ne znam, meni je trebalo, osećam se dobro kad prenosim svoje znanje.
Da li su mi rekli da sam budala - jesu, ali ne plaćaju mi ti ljudi račune, pa me nije puno briga šta je selo reklo.
Začudo, moji roditelji mi nikad nisu zamerili to volontiranje- jer su i sami tako radili svojevremeno...

. Puno puta smo i ja i MM radili na taj način profesionalno, za decu kojoj treba ili žele više, i uvek to zovemo "pomaganje". Tek sad vidim da je to ono što Jelena zove "volontiranje za svoju dušu
".
Odgovori s citatom