Ja sam se javila na temu ne zbog zabrinutosti za Anitinog muza- nego bas radi toga sto mi se cinilo da se na marihuanu gleda osobito blagonaklono. Bas u ovom smislu Vertexinog sina. A to nije tocno. I ne Trina nije u pravu, kod nekih ljudi se shizofrenija ne bi razvila, da osoba nije konzumirala marihuanu. Tako kaze znanost. Znanost isto tako kaze da je cannabis sredstvo ovisnosti, sve klasifikacije psihijatrijske svrstavaju redovitu upotrebu marihuane pod poglavlje ovisnosti. I znanost kaze da se od redovite konzumacije znacajno smanjuju kognitivne funkcije ili kako se to ono lijepo kaze oglupi se. Ne znam pravo da ti kazem Vertex jel bed jednom tjedno ili jednom mjesecno. Jednom dnevno je sigurno i to znas i sama. Mislim da se smanjeno koristenje marihuane kojem bi valjda trebali teziti osobito kod mlade populacije moze postici iskljucivo edukacijom. Problem koji ja vidim u svojoj okolini (dakle neznanstveno) je da ljudi mojih godina koji povremeno konzumiraju marihuanu imaju potrebu umanjivati ili opovrgavati cinjenice- primjerice tvrde mi da je sva znanost upitna pa kao ni ovo nije sigurno i tomu slicne ludorije, slicno kao oni koji puse pa tvrde da to ne izaziva ca pluca jer eto ima jedan did u Lici koji je pusio 3 kutije dnevno a zivio 100 g. Time se stvara ozbiljan sum u komunikaciji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" A đe je sprdačina i zbijanje šala?"
Ah, da, nije pisala Anita.