Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 891

Tema: muž uhvaćen u kaznenom djelu

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se javila na temu ne zbog zabrinutosti za Anitinog muza- nego bas radi toga sto mi se cinilo da se na marihuanu gleda osobito blagonaklono. Bas u ovom smislu Vertexinog sina. A to nije tocno. I ne Trina nije u pravu, kod nekih ljudi se shizofrenija ne bi razvila, da osoba nije konzumirala marihuanu. Tako kaze znanost. Znanost isto tako kaze da je cannabis sredstvo ovisnosti, sve klasifikacije psihijatrijske svrstavaju redovitu upotrebu marihuane pod poglavlje ovisnosti. I znanost kaze da se od redovite konzumacije znacajno smanjuju kognitivne funkcije ili kako se to ono lijepo kaze oglupi se. Ne znam pravo da ti kazem Vertex jel bed jednom tjedno ili jednom mjesecno. Jednom dnevno je sigurno i to znas i sama. Mislim da se smanjeno koristenje marihuane kojem bi valjda trebali teziti osobito kod mlade populacije moze postici iskljucivo edukacijom. Problem koji ja vidim u svojoj okolini (dakle neznanstveno) je da ljudi mojih godina koji povremeno konzumiraju marihuanu imaju potrebu umanjivati ili opovrgavati cinjenice- primjerice tvrde mi da je sva znanost upitna pa kao ni ovo nije sigurno i tomu slicne ludorije, slicno kao oni koji puse pa tvrde da to ne izaziva ca pluca jer eto ima jedan did u Lici koji je pusio 3 kutije dnevno a zivio 100 g. Time se stvara ozbiljan sum u komunikaciji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

" A đe je sprdačina i zbijanje šala?"

Ah, da, nije pisala Anita.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kasno mi je za edit, pa da se pojasnim. Ne mislim da bi sasa zbijala šale, nego nema zbijanja šala na njen komentar.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A zašto bi bilo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam iz manjeg grada cure ako ste vi sve iz Zg normalno da je i drugačije odrastanje bilo
    Ja sam isto došla iz manjeg grada. Odrastanje mi je bilo puno liberalnije nego je danas. I smatrali smo se naprednima, a danas mladi uglavnom smišljaju kako će u gastarbajtere. Toliko o napretku.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Današnja situacija je takva da je spavao do zadnjeg trena i onda izjurio na posao. Nismo stigli reći ni jutro već ga nije bilo.Al danas ga planiram natjerat na razgovor ako neće pristati na lijep način. Nemogu više ovako. Ako nebude uspjelo napisat ću mu sve na papir pa nek čita ako neće slušat

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da te ne citiram opet...hvala na odgovoru, sasa

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Današnja situacija je takva da je spavao do zadnjeg trena i onda izjurio na posao. Nismo stigli reći ni jutro već ga nije bilo.Al danas ga planiram natjerat na razgovor ako neće pristati na lijep način. Nemogu više ovako. Ako nebude uspjelo napisat ću mu sve na papir pa nek čita ako neće slušat
    Kako planiraš početi razgovor?
    Nemoj početi sa "ostavljaj to i nikad više",nego probaj saznati odkuda mu ideja da duva.Pitaj ga i šta sad misli,je li mu se svidjelo?Ako opet ne bude htjeo razgovarat,predloži da podjeli sa tobom sljedeći put ,to samo da vidiš reakciju .Ne mislim da stvarno to uradiš,naravno.
    .

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

.
    Posljednje uređivanje od rosa : 07.02.2019. at 17:29

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja frendica je profesorica u srednjoj i bogme ono sto ona vidi i prica i zna da klinci rade niposto nije konzervativnije od nase generacije (uzimam u obzir nas 30-35god). Vec je 8god u skoli i kaze da su klinci u globalu sve gori

Nije gimnazija,ak ima veze

Mi smo barem imali postovanje prema starijima i barem neki strah od posljedica

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Potpisujem cipelicu.
    Jako lijepo je to sročila.

Edit: isprika na prethodnom praznom postu, na mobu mi se nekaj pomrdalo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nije vazno.
    Neke su u aktivnije i u boljoj formi od prosjecne osobe u dvadesetima.
    E tooo sirius, upravo tako, baš znaš reć šta treba.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nije vazno.
    Neke su u aktivnije i u boljoj formi od prosjecne osobe u dvadesetima.
    neupitno
    ja govorim samo o prosjeku godina

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

@anita83
    Nadam se da sam u krivu, al meni se nekako čini da njega baš i nije nešto briga što ti misliš.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Nadam se i ja da si u krivu Napravila sam večeru i kolače a djecu poslala da odnesu baki kolača. Probat ću pričat s njim prema ovdje predloženom neću napadat nego pričat na informativan način da vidim odakle kako zašto. Neću ni zahtjevat da ostavi nego ću reć da mislim da nam je život bio dobar i bez toga i pitat ga zašto misli da će s tim bit bolje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zaista ne razumijem zasto njegovo duvanje u wc-u smatras tako osobnim ? Ili upoce nema veze sa tobom ili je samo simptom nekog drugog problema .

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Zato što zadnjih 15 god. nisam bila u braku s osobom koja se skriva i potajno duva

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zato što zadnjih 15 god. nisam bila u braku s osobom koja se skriva i potajno duva
    Kazes da VAM je bilo dobro. VAMA .
    Tj. ocito tebi.
    Mozda da prestanes govoriti u mnozini ili prvom licu, i da pitas njega sto misli?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pa nama jer smo u braku i mi smo zajednica. U zajednici ono šta radi jedan utječe i na drugog ne?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Osim sto ste par vi ste i pojedinci.
    Neke stvari pojedinci u braku cine iskljucivo za sebe ili zbog sebe.
    Da li to utjece na par? Pa ovisi o cemu se radi i kako to partner vidi.
    Eto, moj partner je dozivio tesku dramu kad je shvatio da me novi hobi u vidu oziljnog tteniranja izvan kuce i odlazaka na trke nije prosao nakon dva mjeseca.
    Ali , eto, jadan , cini se da se miri sa cinjenicom da nisam odustala nakon 1,5 godinu. Pa da cu izbivati povremeni izvan kuce i upoznavati nove ljude.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto zapravo zelim reci?
    Treba krenuti od cinjenice da je to njegovo tijelo, ne tvoje.
    Imas potpuno pravo da ti se to ne svida , niti kako promjena niti kao postupak.
    Ali to niste -VI . Njegovo je tijelo. On odlucuje da li ce poduvati travicu, popiti pelin, pojesti burek ili trcati maraton. Samo sto su neke stvari drustveno prihvatljivije.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

naravno da odlučujemo o svom tijelu, ali ako je pušenje trave simptom nekog problema, rado bih pokušala pomoći partneru ako mogu.
    i mislim da ti usporedba ne stoji, sirius. treniranje je nešto što je definitivno dobro i pozitivno, pušenje trave nije (koliko god se provlači misao da je neškodljivo, ne stvara ovisnost itd)

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa OK, rekla je da ona misli da im je zivot bio dobar, smije imat svoje uvjerenje...a sad ce njega pitat sta on misli...to je vec puno smireniji pristup nego prvi dan. Samo, sad se on inati. Jos ce na kraju ona njega morat moljakat da progovori.
    A nije receno da ne bi bilo isto i da je odmah pomirljivije reagirala, tko ce znat.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da odlučujemo o svom tijelu, ali ako je pušenje trave simptom nekog problema, rado bih pokušala pomoći partneru ako mogu.
    i mislim da ti usporedba ne stoji, sirius. treniranje je nešto što je definitivno dobro i pozitivno, pušenje trave nije (koliko god se provlači misao da je neškodljivo, ne stvara ovisnost itd)
    Mislim da je ono sto stoji iza dima veci problem.
    Promjena rutine i stavova. To je ono sto plasi partnera.
    Nije MM izolirani slucaj koji je dobio slom zivaca na drustveno prihvatljivu promjenu. Bilo je i drugih.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I n.grace, zasto mislis da u ovom slucaju muz ima problem? Mozda je nasao novu ekipu i novi nacin opustanja? On nema problem. Ili to ne vidi kao problem.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I n.grace, zasto mislis da u ovom slucaju muz ima problem? Mozda je nasao novu ekipu i novi nacin opustanja? On nema problem. Ili to ne vidi kao problem.
    ja ne mislim ništa. komentirala sam ono što si napisala, da trava može biti simptom nekog problema

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Problema za njihovu vezu ocima supruge .
    Ne mislim da on ima problem sa nekom bolesti ili slicno.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Naravno da me plaši promjena stavova partnera. Do nedavno je imao stav protiv trave sad ima za i dali to onda znači da ako je do nedavno imao stav da neće bit nasilnik ja trebam biti uredu s tim da sutra postane jer je promijenio stav i jer neradi ništa NAMA? Sorry Sirius al to mi nema smisla. Nije baš dobro prošlo. Njegov stav je isto ovakav da on neradi ništa meni. Al pričali smo normalno za večerom i nismo se svađali pa je i to napredak. Bila sam suzdržana od negativnih komentara i pustila sam njega da govori al dobila sam samo da u tome nema ništa loše i da neće on postat narkić i da neradi ništa ni meni ni djeci s tim. Ono šta me najviše razljutilo mada ni to nisam komentirala dok nebudem hladne glave je kad sam ga pitala dali si to možemo financijski dopustiti on mi kaže da na svemu možemo pomalo uštedit i da si on nikad ništa nekupi. Ko da si ja kupim ja sve šta kupujem je za kućanstvo i to onda normalno koristimo svi. Popustila sam u svom stavu i pokušala sve sredit al nemogu ja povuć za oboje u situaciji kad je on taj koji donosi promjenu u kuću

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I inace ljudi mogu ispoljavati ponasanja koja oni ne vide kao problem, a da to ponasanje ipak je problem. Primjerice velika vecina ovisnika ne vidi problem u svom ponasanju.
    Ne mislim davati sud o tome jel doticni suprug ovisnik ili ne, samo mislim da to i nije neki argument.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naravno da me plaši promjena stavova partnera. Do nedavno je imao stav protiv trave sad ima za i dali to onda znači da ako je do nedavno imao stav da neće bit nasilnik ja trebam biti uredu s tim da sutra postane jer je promijenio stav i jer neradi ništa NAMA? Sorry Sirius al to mi nema smisla. Nije baš dobro prošlo. Njegov stav je isto ovakav da on neradi ništa meni. Al pričali smo normalno za večerom i nismo se svađali pa je i to napredak. Bila sam suzdržana od negativnih komentara i pustila sam njega da govori al dobila sam samo da u tome nema ništa loše i da neće on postat narkić i da neradi ništa ni meni ni djeci s tim. Ono šta me najviše razljutilo mada ni to nisam komentirala dok nebudem hladne glave je kad sam ga pitala dali si to možemo financijski dopustiti on mi kaže da na svemu možemo pomalo uštedit i da si on nikad ništa nekupi. Ko da si ja kupim ja sve šta kupujem je za kućanstvo i to onda normalno koristimo svi. Popustila sam u svom stavu i pokušala sve sredit al nemogu ja povuć za oboje u situaciji kad je on taj koji donosi promjenu u kuću
    Čekaj, on to namjerava ono trošiti redovito odsad?
    Koliko god se ja zahebavala, kad osoba odjednom promijeni svoje stavove, navike i ponašanje pa od osobe koja nije pušila travu i protiv toga je dođe do financijskog plana u kojem će on malo štediti da bi je mogao kupovati..tu mi je nešto čudno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, ja sam ovaj tjedan na normabelu i ibuprofenu - bole me križa do besvijesti. Ali da uzmem tako nešto bez hude sile, nema šaMse...
    Danas sam i ja na Normabelu

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Otići ću i ja na normabel ako se ovo nastavi Nadam se da neće trošit redovno nego da je to bio prigovor meni jer si on ništa nekupuje i upozorenje isto meni da mu nije zadnji put. Jedino šta mene tješi je da mi stvarno nemamo para da on redovno puši ni cigarete a ne travu. Sreća u nesreći. A i za ovo povremeno ću ja nać neki način al neće bome

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bome...ajd da od love koja pretekne troši na svoje sitne nezdrave gušte, al da planira štednju na cipelama i krumpiru da bi mogao redovito duvat...dobro je ovaj izgubio kompas!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    I inace ljudi mogu ispoljavati ponasanja koja oni ne vide kao problem, a da to ponasanje ipak je problem. Primjerice velika vecina ovisnika ne vidi problem u svom ponasanju.
    Ne mislim davati sud o tome jel doticni suprug ovisnik ili ne, samo mislim da to i nije neki argument.
    Mozda nije ovisnik. Ali ocito nesto ozbiljno mulja.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A sve ono što sam ti dosad pisala odnosi se npr na mene i mm koji smo bili redoviti u tome od tinejđerskih godina. S vremenom smo prorijedili pa potpuno odustali. Bar ja. Meni nebi bilo čudno da moj zapali u wc-u niti malo. Ali da mi kaže da postaje vegetarijanac zabrinula bih se baš jako. Jer otkad ga znam govori kako ne razumije vegetarijance, a u mesini se guši koliko je ždere. Tako da te razumijem i ipak podržavam. Nešto ga možda muči

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A sve ono što sam ti dosad pisala odnosi se npr na mene i mm koji smo bili redoviti u tome od tinejđerskih godina. S vremenom smo prorijedili pa potpuno odustali. Bar ja. Meni nebi bilo čudno da moj zapali u wc-u niti malo. Ali da mi kaže da postaje vegetarijanac zabrinula bih se baš jako. Jer otkad ga znam govori kako ne razumije vegetarijance, a u mesini se guši koliko je ždere. Tako da te razumijem i ipak podržavam. Nešto ga možda muči
    Hahaha
    Ti si koj MM kojeg je grom pogodio kad sam krenula u teretanu i kupila tajce . Koje nikad u zivotu nisam nosila , a niti sam ikad u teretanu usla prije.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hahaha
    Ti si koj MM kojeg je grom pogodio kad sam krenula u teretanu i kupila tajce . Koje nikad u zivotu nisam nosila , a niti sam ikad u teretanu usla prije.
    Pa još ako si govorila kako nikad ne bi vježbala, kako ne razumiješ vježbače, znojne mazohiste po teretanama i kako bi prije skočila s desetog kata nego počela vježbati...onda razumijem tvog muža

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mozda nije ovisnik. Ali ocito nesto ozbiljno mulja.
    Malo muškaraca se zna nositi sa stresom pa često bježe u takve neke pomutitelje mozga. Trebalo bi vidjeti što ga je bacilo u te vode

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pokušala sam otkrit dali ga nešto muči. Izravno sam ga pitala al nisam to povezala s travom nego sam mu rekla da sam skužila da je izgubio par kg i da duže ostaje na poslu, da mi se čini nesretan. Kaže da umišljam to a za posao da ima neke rokove i da nemože sad drugačije

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tebe je sirius ustvari najžešće opalila kriza srednjih godina, muž je garant pomislio evo ga, našla je ljubavnika, to je to

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa još ako si govorila kako nikad ne bi vježbala, kako ne razumiješ vježbače, znojne mazohiste po teretanama i kako bi prije skočila s desetog kata nego počela vježbati...onda razumijem tvog muža
    Mislim da nisam bila tako stroga. Jedno sam mozda rekla da bi trcala samo da me lav ganja u savani.
    Ali prava istina jest da mi je dr. preporucila vjezbanje, a do trenera u lokalnoj teretani je puni lakse doci nego do fizijatra/fizioterapeuta obzirom da sam imala uzasnih problema sa ledima.
    Isto tako je istina i on ima uzasnih problema , i da sam ga kumila i molila da krene samnom , ali za sada on sa gnusanjem odbija ideju.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iii trebalo nam je 10 stranica da dođemo do toga da je osim pljuge smršavio i ostaje duže na poslu...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Tebe je sirius ustvari najžešće opalila kriza srednjih godina, muž je garant pomislio evo ga, našla je ljubavnika, to je to
    O, da, to je bila prva misao.
    Koja se samo pojacavala kad me susjedi na ulici vise nisu poznavali jer sam smrsavila i izvukla garderobu koju nisam obukla desetljece.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Iii trebalo nam je 10 stranica da dođemo do toga da je osim pljuge smršavio i ostaje duže na poslu...
    a, da, samo nije poceo trcati u nekom klubu , kako se cini...

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Pisala sam već da ostaje duže na poslu a smršavio nije drastično i možda je samo povezano s tim šta smo se svi udebljali za blagdane hehe al opet sam njemu spomenula da vidi da ja to primjetim pa da mi sam kaže ako ima šta. Nezz šta me to sad sve moralo snać

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pisala sam već da ostaje duže na poslu a smršavio nije drastično i možda je samo povezano s tim šta smo se svi udebljali za blagdane hehe al opet sam njemu spomenula da vidi da ja to primjetim pa da mi sam kaže ako ima šta. Nezz šta me to sad sve moralo snać
    Ima li mu mobitel sifru? I da li ga ne ispusta iz ruku kad je kod kuce?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Ima šifru. Nemogu baš reć da ga ne ispušta iz ruku al često igra biljar i takve igrice....Zašto?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima li tvoj mobitel šifru za ulaz?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima šifru. Nemogu baš reć da ga ne ispušta iz ruku al često igra biljar i takve igrice....Zašto?
    Jel 8ball pool? Onda je to moj tip.
    A gle, nešto se dešava. Ali sad što te snašlo i takve stvari..nemoj tako. Možda mu je došlo do zasićenja na poslu, možda stari pa nabija komplekse sam sebi, možda je preopterećen svime..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaš li ti njegovu šifru?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Moj nema al nevjerujem da krije nešto jer kad nemam para na svom uvijek mi da svoj da nazovem i sl.

Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •