Meni je baš aktualna tema ovih dana, samo sa sinom. Nisam ga uhvatila, nego je dao do znanja da duva, prvo neizravno, onda izravno. Što nije nikoga osobito šokiralo, iako me jest malo iznenadilo, jer ono - ne puši, nikad ga nisam vidila pijanog pa ni pripitog, kad smo o tome razgovarali izjasnio se da mu je veći gušt gledat ljude kako rade budale od sebe nego se napit i tako... Međutim, slutimo u čemu je čar (dodatni): totalno je napaljen na aktivističku stranu priče - legalizacija, glupi glupi ljudi koji ne žele legalizirati nešto što apsolutno nikome i ničemu nikad i nigdje nije naškodilo nego je samo jedna sreća i blaženstvo, a da ne kažemo lijek. Otprilike kao 3/4 sudionika ove rasprave
Šalim se, ne mislim da su 3/4 sudionika baš na tom nivou, ali bogme, voljela bih da mu društvo pruža malo zrele, suvisle i točne edukacije na ovu temu. Ne samo njemu, nego i meni. Legalizacija - ok, neka je, ali to što je nešto legalno, ne znači da je bezopasno bilo kome i u bilo kojim količinama. To je meni jasno kao dan, ali bome njemu baš i nije. A čini mi se da nije jedini. To što marica (možda?) olakšava neka vrlo teška stanja teško bolesnim ljudima, ne znači da ne šteti zdravim ljudima (pa i onima bolesnima, samo šta im je to možda manje zlo). Ako noje štetno zapalit jednom mjesečno, a možda jednom tjedno jest? Koliko vidim, on misli da nije frka ni da je svaki dan. Zdravorazumski, teško mi je vjerovat da je tako. Ali - ne znam. Kad guglam dugoročne efekte - ne zna se , nema istraživanja. I tako...
Zato sasa, molim te...ako može koja riječ informativno i edukativno, zaista bih cijenila.