Ja bi se ozbiljno zabrinula oko društva u kojem se tvoj muž kreće. Kada može nabaviti travu. Nedaj bože nečeg goreg.
Cathy prvotno napisa Ja bi se ozbiljno zabrinula oko društva u kojem se tvoj muž kreće. Kada može nabaviti travu. Nedaj bože nečeg goreg. Pobogu Cathy, nema ti to nikakve veze s tim u kakvim krugovima se krećeš. U svim krugovima ima trave.
marta prvotno napisa Pobogu Cathy, nema ti to nikakve veze s tim u kakvim krugovima se krećeš. U svim krugovima ima trave. trave, kokaina i gejeva
marta prvotno napisa Pobogu Cathy, nema ti to nikakve veze s tim u kakvim krugovima se krećeš. U svim krugovima ima trave. U njezinom očigledno ne do sada, ili su dobro prikrivali.
Cathy prvotno napisa Ja bi se ozbiljno zabrinula oko društva u kojem se tvoj muž kreće. Kada može nabaviti travu. Nedaj bože nečeg goreg. Misliš - stari su Nisam nikad nabavljala travu, al sam mogla. A sad zbilja ne znam odakle. Bit će da je zbog godina
Jelena prvotno napisa Misliš - stari su Nisam nikad nabavljala travu, al sam mogla. A sad zbilja ne znam odakle. Bit će da je zbog godina Čekaj da ti dijete dođe do srednje. Horizonti se za čas prošire.
Pravila foruma