Ovo pismo je napisano u ime mojeg prijatelja Tomislava Vlahovića, koji se zbog svoje bolesti nije sam u stanju javiti. Moje ime je Eva Pokrivač i slobodno možete kontaktirati ili mene (091/3633726) ili Tomislava (091/6671894) ili njegovu majku Branku Vlahović(091/5055473) ako imate bilo kakvih pitanja.
Unaprijed hvala,
Eva
PS
Ako itko ima ideju koga bih još mogla pitati za donaciju, molim da mi se javi!!!
Moje ime je Tomislav Vlahović. Bolujem od Epidermolysis Bullosa, rijetke kožne bolesti. Moja koža je izuzetno osjetljiva, pa svaki, čak i najnježniji dodir izaziva pojavu mjehura, sličnih opeklinama i zbog toga je veći dio mog tijela stalno u zavojima.
Majka i otac brinu se za mene. Majka radi pola radnog vremena, a otac je na čekanju. Imao sam i sestru, Natašu, koja je također bolovala od Epidermolysis Bullosa, ali je umrla, ne dočekavši svoj 30-ti rođendan.
Nepokretan sam pa se isključivo krećem u invalidskim kolicima.
Da bih se našao s prijateljima ili «prošetao» po gradu, mama ili tata me za razliku od mojih vršnjaka moraju voziti autom i dolaziti po mene. U mom životu auto je nužan za izlazak u kino, na kavu, u bolnicu, bilo gdje van četvrti gdje živim.
Međutim, dana 27.5.2006. dok je stajala na semaforu, u automobil koji glasi na mene, koji je vozila moja majka, u Branimirovoj ulici kod broja 35 zabio se automobil odostraga, što je uzrokovalo lančani sudar. Šteta na automobilu procijenjena je kao totalna, ali iznos koji ću dobiti od osiguranja nije dostatan za kupnju novog automobila niti za popravak ovoga. Automobil (Mazda Demio) nije bio najnoviji, ali je redovno održavan i trebao me je služiti još barem 5 godina.
Ovim putem molio bih da mi pomognete sakupiti novac za popravak automobila.
Puno vam hvala!
Tomislav
Tomislav Vlahović
Fanceljev prilaz 7
10000 Zagreb
tel: 091/6671894
01/6671893
JMBG 3101980330216
broj računa: 3215518135, Zagrebačka banka