Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Metakolinski test

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ina baš u tom vašem razdoblju su jaki alergeni,moji reagiraju na ljesku već ako je lijepo sredinom prosinca i ako naglo procvjetala,što je zadnji 12 godina stvarno nikakvo zimsko doba baš tada.i još kad se poklopi s onim južinamama ,nema nam spasa.klinka reagira baš plućno na proljeće ,ambroziju koja joj je jača ne toliko .klinac i veliki najviše nosno ali oni imaju i grinje,a klinac još i plućno u vrijeme kad i klinka.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ina baš u tom vašem razdoblju su jaki alergeni,moji reagiraju na ljesku već ako je lijepo sredinom prosinca i ako naglo procvjetala,što je zadnji 12 godina stvarno nikakvo zimsko doba baš tada.i još kad se poklopi s onim južinamama ,nema nam spasa.klinka reagira baš plućno na proljeće ,ambroziju koja joj je jača ne toliko .klinac i veliki najviše nosno ali oni imaju i grinje,a klinac još i plućno u vrijeme kad i klinka.
    Nas su na Srebrnjaku upozorili da može biti alergija i na biljke na koje ne testiraju. Iz iskustva, kod nas je bio problem u svibnju, kad cvate kanadska topola i lete one užasne mucice. Bogu fala, većinu su ih srušili i zasadili lipe. I sremza nije bezazlena, ali srušili su i nju, bila je jedna velika u susjedstvu. Meni to fino miriši, ali moji muški ju zaobilaze. Isto im je problem sezona cvatnje trave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •