Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Ja bi sad malo kasapila post od kli-klu, a teško mi na mobu... ljubav i bliskost i privlačnost i seksualni život sve je to super i lijepo kad stvari “idu po špagi”. Ali kad se počneš spoticati o kamenje koje se odnekud stvara, odjednom se sva ta ljubav i bliskost i privlačnost zalede. Ja sam govorila o toj točci. Tako sam shvatila i Mojcu. Je li ljubav dovoljna kad stvari ne idu glatko. Pa sam htjela reći da po meni u tom trenutku to nešto što zovemo ljubav i bliskost nisu presudni, nego odluka želiš li ostati u tom odnosu i truditi se oko njega ili ne želiš.
Bas s te pozicije kamenja, i to ne spoticanja nego ono, stijena za koje si skroz zapeo (od nekakvog normalnog svakodnevnog zivota, sto god to bilo, a i do seksualne komponente), cini mi se bas da je ljubav presudna. Jer da nema nje, moram priznati da ne bih, ni pod razno, bila spremna za odluke, odricanje, mijenjanje navika, rad na kojecemu, pa cak i strpljenje, s obzirom da neko eventualno rjesenje ne moze nikako biti sad i odmah.