Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 315 od 315

Tema: Prihodi u kućanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naši boduli nisu tako ambiciozni, a nije da nije bilo talentirane djece .
    Doduše, zadnjih dvadesetak godina imaju područni odjel glazbene škole iz Splita.
    Kažem, stvarno im je sve dostupno i na otoku, što se aktivnosti tiče (svako mjesto ima nešto, pa biraju) ali kad je zdravstvena skrb u pitanju, e to je druga priča.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Boduli pa da nisu glazbeno talentirani nema šanse.
    ja imam osjećaj da dolje svi znaju i lijepo pjevaju.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Boduli pa da nisu glazbeno talentirani nema šanse.
    Jasno .
    Ali nisu se (samo) radi nedostatka GŠ selili u grad. Sad kad je imaju, bogme je fino popunjena .

Nego, sad sam se sjetila kolegice sa faksa koja živi u Gorskom Kotaru, u jednom manjem gradiću. Takodjer ima 3 djece. Nedavno smo na jednoj obljetniciimale priliku dulje razgovarati. Priča o svojem danu i radnom tjednu. Puno putuje jer radi na dvije škole, u dva različita mjesta. Zatim mi je pricala kako joj je najstarija klinka još dodatno zakomplicirala život jer je oduševljena baletnim tečajem u još manjem mjestu u G. Kotaru. Svi je gledamo o čemu priča, kakav balet među vukovima i medvjedima, mjesto od 100 stanovnika. Veli ona: tamo se doselila starija gospodja iz Rusije, bivša balerina, iznajmila prostor u nekakvom društvenom domu i drži satove baleta . Uglavnom, vozi kćer tamo, redovito zametenim cestama, 3x tjedno, 45 min u njihovog gradića. Drugo dvoje idu u Ogulin u GŠ, takodjer ih voze, ona ili muž. Dakle, ko hoće i može, taj će natovarit aktivnosti i tamo gdje nema ničega .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam ta vrsta pacijentice.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim da svatko od nas ima skroz razlicita ocekivanja od zivota i razlicitu mogucnost prilagodbe. Za prvi post, pitanje bi bilo :zeli li djevojka takav zivot koji joj udvarac predlaze? Jer preziviti se moze i s manje novaca. Kao sto se moze proziviti zivot bez ijedne slobodne aktivnosti.

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •