-
Ja opet ne vidim zašto djeca baš moraju imati neke vanškolske aktivnosti. Ja ih nisam imala. Jesam probala par sportova i folklor, dovoljno dugo da znam da nije za mene. Ni moja sestra nije imala aktivnosti.
Kod nas u gradu ima folklor, 4,5 sportova i cure i dečki, glazbena osnovna, škola jezika, škola plesa..... Što ja znam što sve ne. Mi smo grad s nekih 18 tisuća plus okolna sela.
Dakle ima ljudi, ima aktivnosti. I sve je na 10 min pješke. I što sad, je bi trebala reć da je kod mene super lako odgajat djecu jer ima dosta aktivnosti na koja djeca mogu ići, a ja neću potrošit 2 sata dnevno na razvozanje? To mi nema veze s ničim.
MM ček kaže da curama neće dati više od 1 aktivnosti da idu, nek se djeca igraju, nek budu djeca. On je sa sela na otoku (ispravak iz malog mista na otoku). Oni nisu ništa imali nego sebe i svoje selo za igru i trošenje vremena. Pa mislim da je imao bolje djetinjstvo bez svih tih dodataka nego bi imao s njima.
Inače se slažem s tim da lokacija nema veze s lakoćom odgoja, nego samo konkretna obitelj, konkretni roditelji i djeca i njohovi odnosi, stavovi, mogućnosti i u konačnici najvažnije zdravlje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma