Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
Joj, ja verujem da imaju kapaciteta, ali mi deluje i da snizava testosteron, a ja se moram outati da volim testosteronce
Naci fricking balans, to je idealno...
I ja ih volim, jaaako. Ali ne vjerujem da snižava testosteron iskreno. Nekako mi je puno manje testosteronski kad ovise o ženi i ne znaju sami.
Kod nas su te stvari došle prirodno, šta ja znam. Recimo ja mrzim ići prati auto, baš onako mrzim iz nekog nepoznatog razloga. Pa onda on vozi na pranje i svoj i moj. Njemu se ne da čistiti kupatilo, pa onda ja očistim, bolje mi to nego auto. Ali ako je on na putu, normalno da sama sebi idem prati taj auto, šta ću. Ne treba mi napisati kad ide 'ej, operi si auto' pobogu. A kad ja odem negdje, stan je isto tako čist. Ni ja njemu ne napišem da ga čisti, pa neće biti u prljavom dok se ja ne vratim. Valjda se neke stvari podrazumijevaju.

Međutim, mislim da neki muškarci savršeno iskorištavaju stav žene da oni ne znaju/ne mogu/nemaju kapacitet. Nadam se da mi se moje čuđenje popisima, objašnjavanjima kućanskih poslova i slično neće obiti od glavu s vremenom, ali kako zasad stvari stoje sretna sam jer nema toga.