Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
To ovisi o uvjetima zivota. Mi se grijemo na drva i ja bas nijednom nisam cijepala drva. Niti ih nosim u kucu, na treci kat. Idem s mm u drva i tad nosim i pilim motorkom, ali cijepat niti znam niti fizicki imam snage niti zelim naucit. I mogu reci da oko tog stvarno ima posla, a da na drva grijemo radi moje romantizirane mastarije djevojke iz grada.
Ovo dobro razumijem. Ja sam skoro 20 godina bila podstanar i jednom sam se zatekla u stanu gdje je bila peć na drva, a ja (tuka) ne znam to ni zapaliti... Došli su moj prijatelj i moj brat i smijali su se do suza kako ja šibicom pokušavam zapaliti debelu kladu i čudom se čudim kako neće primiti, hehehe...

DakleM - mi smo imali plin u stanu dok sam ja bila dijete, ali moj brat (koji je mlađi od mene) je uredno kod bake i dede naučio i cijepati drva i kuriti i čistiti peć... Ja nisam. Eto, nekako me mimoišlo. Tako bi bilo i mojoj djeci da nema vikendice u kojoj je peć na drva, pa su se ipak sreli s tim. Stariji nije zainteresiran ni spretan, ali mlađi baš voli cijepati i dobro mu ide. On je glavni kad treba nacijepati drva i napraviti trešće za roštilj. Ja pojma nemam.