Ali se i jako bojim sto bi moglo ispasti kad ja pričam jedno, a oni gledaju drugo .

Iako zbilja ne znam za recept, jer, evo opet jedna anegdotalna... moj brat je kod nas doma funkcionirao tako da je došao doma, uzeo hranu iz kuhinje na tacnu, otišao jesti u sobu i kad bi bio gotov tu tacnu bi stavio ispod svog kreveta i otišao svojim putem. Presvlačio se 5x dnevno, i vezi toga je znao samo pitati mamu “jesi mi oprala i speglala ono?”. Takav je iz roditeljskog doma otišao ravno ženi.

U toj kući on kuha, kupuje hranu u 90%... ne samo to... on radi kobasice i suho meso, peče ajvar, ide po voće za pekmeze... ja ga nazovem da nešto idemo, on mi kaže “samo da prebrišem lajsne pa krećem”.

Eto, ja nemam pojma u čemu je tajna... samo se nadam da će moji klinci prosperirati u tom dijelu. Znam reci... ako moja kci nađe muza ili moj sin bude kao njihov otac, mogli bi se rastati. Danas se žene rastaju jer on kad usisava usisava samo po sredini, a ne i ispod i sa strane. A došla sam iz kuce u kojoj i mama i baka misle i cijeli život govore “zar ju nije sram da JOJ muž usisava”. I slično. I gdje meni moja majka kaže “dovedi djecu k nama da se tvoj muž malo odmori”.