-
Ja sam gradsko dijete, moje prvo dijete je zavrsilo prva dva razreda u metropoli, a sad ide u obliznji grad u gimnaziju. I nikakve razlike u stresu ne vidim. Vidim razliku u organizaciji.. Dok su djeca mala, lakse je na selu. Kad su veca i idu na aktivnosti lakse je u gradu. U mom selu nema nekih aktuvnosti, i kad krenu znas da ne vozis ne dok ne budu spremni sami gradskim prijevozom vec dok sami ne provoze. I velika prednost je vrijeme koje gubis na prijevoz, ali ono vrijeme koje gubis, gubis do odrasle dobi. Ne osjecam se ja omalovazenom, vec je jednostavno neistina da je odgoj manje stresan na selu. Odgoj je manje stresan ako si u zenu ili ako te bas briga za skolu ili aktivnosti...
I motorke se ovdje ne reklamiraju, a svaka kuca ima jednu. Ovdje ni predizborna kampanja ne nudi svoje promidzbeno promisljeno veselje, ali veselja kampanje ima napretek.
I da, ovdje je ritam zivota smireniji, i place isto tako. Nema papilova po trgovinama, jer trgovina nema. Pa ti i treba manje novaca. Sve ima svoje prednosti i mane, i vidim ih. Al da je odgoj manje stresan ne vidim. Majka sam bila u gradu 8 godina i sad sam 9 godina na selu majka. To mi jednostavno ne stoji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma