-
Ako cete ga puno koristiti onda vam se isplati. Ako pronadjete vez po ok cijeni.
Mi zivimo na moru i mm je isto imao ideje da bi kupio brod... ali on radi cijelo ljeto, kad ce ga koristiti? A i Kvarner zna biti koma, bura, ruzno vrijeme. I onda ti ostanu dva mjeseca godisnje. Srela ga pamet pa je odustao. Mozda u penziji.
Ali oko nas puno njih ima brodove, vezovi su u obitelji godinama... vecina njih su pomorci ili platformasi pa jim nije toliki problem odrzavanje. Doduse, moja prijateljica i njezin muz su ga prodali jer su isto skuzili da je on brodu pola ljeta i da se ne koristi...a kako smo mi na brdu, onda moras svaki tren trcati na more ako puse, vidjeti dali je sve ok.., njih dopizdilo a njega nikad nema. Sada iznajme 2-3tj i to je to. Drugom susjedu je netko ponoci odvezao barku, nasukala se... trecem su ukrali s veza, nikada pronasli..
obaveza ti je to velika, nisam ni ja prije znala, ali sada gledam sve te vlastnike barcica oko sebe - stalno moraju nesto. Kao da imas psa.
Ali da je gust - je. Veliki. Ja bi na vasem mjestu probala i lako prodate ako vidite da to nije bas onako kako ste si zamislili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma