-
Pa cure kako vi mene krivo shvaćate
( očito se nezz izrazit. Hoću reći da je moje dijete u tom razredu već sa strane. Neću reći da djeca njega maltretiraju al da je bilo podsmjehivanja bilo je ponekad. I to baš zbog toga jer nema najnovije već nešto šta je u modi trenutačno. U toj dobi djeca znaju bit neću baš reći zlobna al znate kako mislim. Mislila sam da je važno da vam naglasim sve detalje priče da možete dat svoje mišljenje na temelju cjelokupne situacije al evo ako taj dio nije važan samo ga zanemarite. Nisam rekla ni da mi je dijete jadno il šta već al kažem realno da se ističe u svom razredu po tome bez obzira na to šta on ima milijardu vrlina. To djeci nekad nije najvažniji kriterij jer su i u tim godinama još uvijek samo djeca. I da naglasim da nisam htjela izazvat neko sažaljevanje u vama nit mi to treba....
I nezz još dal svi roditelji odobravaju to nego ja od svog djeteta imam informaciju da će svi ić. Naravno da ću to provjerit na roditeljskom koji je sutra i pričat s drugim roditeljima. Već mi je jedna mama kako sam pisala rekla da njena cura neće ić ako bude ovako kako oni žele da bude
Oprostite na mojim pravopisnim greškama meni to baš i nije važno pa kad se spoji to plus brzo pisanje u pauzama kad stignem ispadne tako....trudit ću se odsad da mi poruke budu čitljive
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma