Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: Slavlje za kraj osnovne škole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Bila na roditeljskom....2 roditelja su izrazili stajalište da njihova djeca ne idu ako će to bit tako kako oni hoće. Drugih 2 koji isto misle su rekli da će njihovi bit doma do 23. MM i ja smo se dogovorili ako to ostane ovako da smije ić al da je do 23 doma i da dolazimo po njega i da se mora javljat tijekom večeri. Opet smo maloprije imali plač da on onda neće ni ić pa ga je MM poslao u sobu u kaznu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila na roditeljskom....2 roditelja su izrazili stajalište da njihova djeca ne idu ako će to bit tako kako oni hoće. Drugih 2 koji isto misle su rekli da će njihovi bit doma do 23. MM i ja smo se dogovorili ako to ostane ovako da smije ić al da je do 23 doma i da dolazimo po njega i da se mora javljat tijekom večeri. Opet smo maloprije imali plač da on onda neće ni ić pa ga je MM poslao u sobu u kaznu
    Moj mlađi je bio ovakav. Znaš kako smo to riješili? (Ti bolje poznaješ svoje dijete, pa ne znam da li je isti pristup primjeren - sama ćeš znati bolje).

Rekli smo mu ako pokazuje takvo djetinjasto ponašanje, da svakako nije primjereno da se bavi aktivnostima za odrasle. Kad pokaže ozbiljno i odgovorno ponašanje (a manipulacija deračinom tj. plačem to nikako nije, bez obzira bio u pitanju tinejdžer ili dijete bilo koje dobi) NE IDE VAN i gotovo. Tek kad nauči odgovorno ponašanje i komunikaciju, možemo razgovarati.

Bome, radio mi je cirkuse negdje u šestom i sedmom razredu, a u osmom je to prestalo upravo ovim putem. Od svoje djece očekujem da razmisle što je za njih primjereno / opasno / dobro / štetno i da o tome misle uvijek, a ne samo tijekom naših razgovora.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.03.2019. at 08:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •