Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kad sam ja kupovala novi auto, bilo mi je bitno koji je. da se meni svidja.
    bila mi je bitna boja, a kako sam skrta za te stvari prvo sam uzela jednu od najjeftinijih, pa sam se ipak predomislila i uzela neku koja mi se vise svidja.
    puno puta sam od tad rekla, da kad sam u autu ni ne vidim tu svoju boju, vidim samo unutrasnjost i prakticnost.
    zadovoljna sam autom, ali mislim da kad se kupuje auto treba staviti par stvari na osnovu koje kupujes auto:
    1. kolicna novca koje mozes/zelis odvojiti za auto
    2. novi ili rabljeni (tu uracunavam i sigirnost za svoj omjer novca)
    3. koliko ce te doci odrzavanje tog auta godisnje (servisi, gume, osiguranja)
    4. koliko je auto tebi praktican (npr. za Ginger ni u ludilu moj mali autic nije praktican, jer ne moze staviti svoje klince unutra)
    5. kolika mu je potrosnja
    6. koliko mi se svidja unutrasnjost auta (jer si U a ne NA njemu)
    7. a tek onda boja i ostalo

zelila bih si kupiti Hondu CRV, ali realno toliki auto za put na i s posla je suludo. ispunjava samo tocku 6

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zelila bih si kupiti Hondu CRV, ali realno toliki auto za put na i s posla je suludo. ispunjava samo tocku 6
    Tu je Honda CRV omanje vozilo... Neposredno nakon preseljenja sam bila pomalo u strahu od velicine svega i svacega na cesti. Sad gledam skroz drugacije, kad razmisljam o nasem novom autu - razmisljam i o tome koliki treba biti, a da ga nesto doslovno ne raznese na cesti...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Tu je Honda CRV omanje vozilo... Neposredno nakon preseljenja sam bila pomalo u strahu od velicine svega i svacega na cesti.
    to jako dobro znam, ali ja sam tu, di su garaze poput one na langovom trgu, petrinjskoj...... di su zamislila da se mirno voze samo peglice

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    to jako dobro znam, ali ja sam tu, di su garaze poput one na langovom trgu, petrinjskoj...... di su zamislila da se mirno voze samo peglice
    Ma sve mi je jasno; otisla sam iz Vlaske, vozila nisam nista, izmedju ostalog zato sto mi se nije dalo parkirati auto pod krevet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •