Stranica 6 od 20 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    Sad cu i ja fino sjetsti u svoju bemburu, zapalit pljugu i turit lakat van, mozda pocrni jer sunce..
    Navit cu Šabanovu "Dodji da ostarimo zajedno", znas onu koju je obradio Let3, ne obrnuto.
    Na svakom semaforu cu dodatno turirati da dam extra doprinos zagadjenju.
    A usput se nadam sresti istu takvu seljacinu kakva sam i sama da malo kafenisemo.
    Dolega legendo

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Predrasude prema tome tko vozi kakav auto imam isto kao prema tome tko kakvu odjecu nosi ili kako mu je uredjen stan ili koliko paznje poklanja sminkanju, tko uziva u lakvoj glazbi itd. To je dio osobnosti. Pa cak i to da nema pojma kakav auto vozi. Al buduci da oko mene svi dobro znaju karakteristiku motora svog vozila, i slicne "detalje", ne mogu nikako misliti da je slucajnost da netko vozi forda, a netko alfu. Kao da je slucajnost nosi li bakse ili štikle na posao.
    kod nekih ljudi je itekako slučajnost. moj muž svako malo zaboravi koji auto vozi, a tako je zaboravljao i za prethodni, uopće mu nije bitno. auto mu samo služi za prijevoz sebe i obitelji i ništa više i nikako nije dio njegove osobnosti.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    kod nekih ljudi je itekako slučajnost. moj muž svako malo zaboravi koji auto vozi, a tako je zaboravljao i za prethodni, uopće mu nije bitno. auto mu samo služi za prijevoz sebe i obitelji i ništa više i nikako nije dio njegove osobnosti.
    Ono.kad muski pricaju i vele:" Znas tog Antu? Onog...vozi šesticu!"

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas sa zagrebačkih cesta:
    Cura ispred mene u bmw 320d, crni.
    Pristojno dala zmigavac da se preustroji.
    Nema krunice oko retrovizora.
    Ne treste cajke.
    Nema leopard uzorak na sebi.
    ZG rega najobicnija, bez 007 i sl

Da samo zna što neki o njoj misle, a da je u životu upoznali nisu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

svasta

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tema bi se trebala zvati Predrasude i ostalo, po svemu sudeci

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa recimo ne zelim da mi dijete jednog dana zastupa stav da je homoseksualizam bolest, da je pobacaj zabranjen, da se od pobacenih fetusa rade parfemi, da je obiteljsko nasilje interna obiteljska stvar, da he paljenje upaljacem obicna djecja igra, da je patrijarhat dobar i pozeljan, da je "ono" stari hrvatski pozdrav...
    a za muziku, zaista mislim da cajke nisu ni k od kvalitete i ne zelim da se razvaljuje na srot
    sigurno ce mi jos nesto pasti na pamet...
    Pa posebno za ovaj prvi dio sto navodis potrebno je to "brusiti" doma ili uopce ne vidjeti svoje dijete tijekom odrastanja i onda se sokirati da podrzi takve neke gadarije.

Meni je glazba bitna i da mi sutra djeca dodju doma i kazu da idu na koncert cajkuse, priznajem, bila bi vrlo sokirana. Na prvu bi mislila da je rijec o zajebanciji. I da, ta glazba se, kao i druge stvari, "brusi" od djetinjstva, makar je u adolescenciji znak pripadnosti drustvu, te nije potpuno odabir zbog same glazbe. No, u osnovi - da, za glazbu isto treba "odgajati".

A vezano za temu - muz voli mecke i suv-ove, ja honde (ne suv). Vozimo hondu. Jbga, u trenutku sam imala vise argumenata i nisam predala odabir njemu. U mecki se ne vidim...mozda kad potpuno osijedim i budem u penziji, makar sumnjam. Prije cu i kao penzic vozit nesto sportsko, dvosjed po mogucnosti tako da nikome nisam taxi (to kad klinci odrastu).

Iako, realno, sad trebamo nesto dovoljno veliko, obiteljsko, tako da mi ni ova Honda vise nije dovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas na semaforu- odvalila sam od smijeha.
    BMW, cabrio, maskirne boje,ono ful cijeli auto, ali ne u zelenoj nego crveno-crnoj varijanti.
    U njemu trojica, ne baš mladjahnih, napumpanih. Registracija samo grad plus jedno slovo i jedan broj.
    Nisam čula glazbu.
    Ali moram priznati da je auto vrlo originalan, privlači pažnju, moraš se okrenuti jer takvo cabrio-maskirno čudo ne bi vidio ni u maškarama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što se tiče glazbe, i moji imaju jednu vrstu uzora, ali ipak se išlo u best na koncert nekih nikolije i teodore... nikad cula do tada, ali eto svi idu, pa se ide...
    Proći će i to...

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajd,dajte više prerastite to...Ko o čemu,sve se vraća na cajke.Izvor sveg zla na svijetu.Nemam pojma kako uopšte tema o autima na kraju završi o narodnoj muzici.Namjerno kažem narodna muzika.Muzika ko muzika.Svašta...

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sjećam se emisije,nekad daavno i priča se o narodnoj muzici.I onda neka baba jednom nogom u grobu izjavljuje da bi sve prihvatila,ali da slušaju narodnjake nikad.I da se drogiraju,i da kradu...sve samo ne narodnjake.Da,stvarno vjerujem da je to zato što je baba ima ukusa u muzici...Ili je to možda zato što se sluša u ne baš omiljenoj državi...Ja mogu shvatiti da to neko ne voli,ali ne mogu shvatiti da se ljudi svrstavaju u jednu grupu samo zbog izbora pjesme...mislim....Imam i ja predrasude prema takvima...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zelila bih si kupiti Hondu CRV, ali realno toliki auto za put na i s posla je suludo. ispunjava samo tocku 6
    Tu je Honda CRV omanje vozilo... Neposredno nakon preseljenja sam bila pomalo u strahu od velicine svega i svacega na cesti. Sad gledam skroz drugacije, kad razmisljam o nasem novom autu - razmisljam i o tome koliki treba biti, a da ga nesto doslovno ne raznese na cesti...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sa zagrebačkih cesta:
    Cura ispred mene u bmw 320d, crni.
    Pristojno dala zmigavac da se preustroji.
    Nema krunice oko retrovizora.
    Ne treste cajke.
    Nema leopard uzorak na sebi.
    ZG rega najobicnija, bez 007 i sl

Da samo zna što neki o njoj misle, a da je u životu upoznali nisu
    E baš

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću samo potpis na Beti
    X

Ne vjerujem što čitam.

Koliko predrasuda, ..
    Kod mene postoje samo dobri i zli.

Jelena baš si me neugodno iznenadila.
    Ne mogu vjerovat da kad nekog vidiš u BMWu da ti se odmah vrti scenarij kakva je ta osoba i njena osobnost. To nema veze sa stvarnim životom. Ili žena u štiklama ili ona jače našminkana i sl.

Riri ti si bome hrabra da se outaš ovako javno, sad si zauvijek samo cajkuša u očima nekim forumašica
    I kod mene postoje samo dobri i zli. Ma neka sam, ako će stvarno tako biti to o meni ne govori apsolutno ništa, a o drugoj strani puno. Pokojna baka mi je znala reći da mi na čelu piše 'buntovnik' pa eto haha.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sad cu i ja fino sjetsti u svoju bemburu, zapalit pljugu i turit lakat van, mozda pocrni jer sunce..
    Navit cu Šabanovu "Dodji da ostarimo zajedno", znas onu koju je obradio Let3, ne obrnuto.
    Na svakom semaforu cu dodatno turirati da dam extra doprinos zagadjenju.
    A usput se nadam sresti istu takvu seljacinu kakva sam i sama da malo kafenisemo.
    Hahaha vrh.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da bi neko trebao otvoriti temu o cajkama.Koliko su se puta već provukle kroz teme,a još uvijek nemaju svoju temu.Zaslužile su.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene postoje samo dobri i zli. Ma neka sam, ako će stvarno tako biti to o meni ne govori apsolutno ništa, a o drugoj strani puno. Pokojna baka mi je znala reći da mi na čelu piše 'buntovnik' pa eto haha.
    Riri bravo za stav!
    Bome si posebna i zanimljiva u više sfera, to ti ne može nitko osporit

Istina to govori puno više o drugima nego o tebi.

I nisi uopće baš takav neiskusni mladi cvjetak kakvim te se želi prikazat

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Riri bravo za stav!
    Bome si posebna i zanimljiva u više sfera, to ti ne može nitko osporit

Istina to govori puno više o drugima nego o tebi.

I nisi uopće baš takav neiskusni mladi cvjetak kakvim te se želi prikazat
    Jooj Lili

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim da već imamo temu o cajkama, ono nešto “što nam djeca slušaju”.

Nego, mene cijelo vrijeme muči gdje su Audi i vozači Audija u ovoj priči? Nitko ih ne spominje!

Želim još reći da je “lako” imati predrasude kad živiš u “sebi poželjnom” okruženju... i finom kvartu . Ali, ako provedeš tri porodiljna u parkiću s djecom samo među ljudima koji voze BMW, slušaju cajke, glasaju za Bandica i HDZ, za homoseksualce u najmanju ruku misle da su čudni... i velik broj roditelja prijatelja tvoje djece je takav, onda se ili preseliš, ili ne izlaziš u kvart, ili s nikim ne pričaš, ili prekrižiš predrasude koje si fino gajio dva desetljeća družeći se s ljudima do kojih dođeš nakon pola sata vožnje tramvajem .

Tako da mislim da je Mojca jedan od tvojih osnovnih zivotnih problema sto ne poznaješ nikoga tko je išao u Arenu na jedan od dva rasprodana koncerta Saše Matića . Ako je stvarno dobra i povoljna prilika sjedni u auto i isprobaj ga.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Možda link na neki pjesmu? Evo: https://www.youtube.com/watch?v=-wLD1TJg-VI
    27 sekundi mi je bilo dovoljno.
    Ni približno my cup of tea.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Nego, mene cijelo vrijeme muči gdje su Audi i vozači Audija u ovoj priči? Nitko ih ne spominje!

Želim još reći da je “lako” imati predrasude kad živiš u “sebi poželjnom” okruženju... i finom kvartu . Ali, ako provedeš tri porodiljna u parkiću s djecom samo među ljudima koji voze BMW, slušaju cajke, glasaju za Bandica i HDZ, za homoseksualce u najmanju ruku misle da su čudni... i velik broj roditelja prijatelja tvoje djece je takav, onda se ili preseliš, ili ne izlaziš u kvart, ili s nikim ne pričaš, ili prekrižiš predrasude koje si fino gajio dva desetljeća družeći se s ljudima do kojih dođeš nakon pola sata vožnje tramvajem .

Tako da mislim da je Mojca jedan od tvojih osnovnih zivotnih problema sto ne poznaješ nikoga tko je išao u Arenu na jedan od dva rasprodana koncerta Saše Matića . Ako je stvarno dobra i povoljna prilika sjedni u auto i isprobaj ga.
    Veliki Audi i Opel spadaju u istu kategoriju kao BMW.
    Ali s manjom dozom nesnošljivosti.
    Mali modeli su u kategoriji ostali nezanimljivi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jučer mi je dragi virtualno predstavio autic koji je našao. Tu Fiestu.
    Zadovoljna sam. Ima dvije mane: kožnu navlaku na volanu i nije narancast.
    Ima mom oku ugodnu vanjštinu, hrpu dodatne opreme u osnovnoj izvedbi. Razna čudesa za koja do sad nisam ni čula...

Misao o bmw-u prekriva prašina zaborava.

Posljednje uređivanje od Mojca : 01.03.2019. at 05:21

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bubilo, pa ne živim ja u nekom fensi kvartu. Baš moj je šaren, ali baš zato ga i volim.
    Vjerujem da poznajem puno ljudi koji slušaju cajke, na parkicu i sl.. Ali to sigurno nije pitanje koje im postavljam.
    Pa i vlasnici tog bmw-a su mi susjedi s kojima smo dobri, a imaju u vitrini sliku Tuđmana i papom, a na zidu Kolindinu sliku... ali tonjennjihova stvar.
    Ali s njima se ne druzim, popili smo par puta kavu, ali oni su mi dobri susjedi (i mi njima)...da bilo što zatrebaju usred noći, tu smo. I to je sve. Ne zbog ove ikonografije, već zato jer smo toliko različiti da si više od toga nemamo potrebu dati.

Ima u kravatu i nama sličnih, malo, ali ima.. pa njih biramo za druženja u pravom smislu riječi.... ono, kava, pivo, razgovor bar jednom tjedno.
    E zato jer slušamo istu glazbu, nego jer imamo sličan/isti sustav vrijednosti, interese... na isti način podizemo djecu. S njima se rado drzimo, smatramo se prijateljima.

I ne vidim tu ništa čudno.
    Mislim da svi slično funkcioniramo.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ok... hm... tipkam nešto, ali zapravo ne znam što sam točno htjela reci... .

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Tu je Honda CRV omanje vozilo... Neposredno nakon preseljenja sam bila pomalo u strahu od velicine svega i svacega na cesti.
    to jako dobro znam, ali ja sam tu, di su garaze poput one na langovom trgu, petrinjskoj...... di su zamislila da se mirno voze samo peglice

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer mi je dragi virtualno predstavio autic koji je našao. Tu Fiestu.
    Zadovoljna sam. Ima dvije mane: kožnu navlaku na volanu i nije narancast.
    Ima mom oku ugodnu vanjštinu, hrpu dodatne opreme u osnovnoj izvedbi. Razna čudesa za koja do sad nisam ni čula...

Misao o bmw-u prekriva prašina zaborava.

Oooo, svaka čast. Meni su Fordova vozila bila onak, u sredini klase - više sam ljubitelj japanskih, kao i mnogi ovdje, ali eto... Kupili C-max prije godinu i pol i to je fakat bilo ugodno iznenađenje...a još je bio i debeli popust za članove HAK-a (11% ??? Ne sjećam se više, ipak je to bilo 2017...). Ako mene pitaš, bolje novi Ford (ili čak Škoda, hehehe) nego second hand BMW.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mojca, je li Fiesta nova ili rabljena?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bb,
    Pa kud sad dođe do Audija, muž ga vozi.
    On nije apsolutno ništa od pobrojanih predrasuda.
    Fin, uglađen pristojan poslovni čovjek.
    Majkemimoje

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

E, a ja sad moram: Kakvi vražji dobri i zli?
    Šta vi živite u bajci ili romanu 19. stoljeća?

Kako vi to odvažete tko spada u koju kategoriju i kako je ijedna od tih etiketa u redu za onoga za koga se lijepi?

Ljudi su ljudi, ponekad postupaju pogrešno, ponekad bolje.
    Ne mogu zamisliti da bih nekoga proglasila zlim, osim ako baš nije provodio holokaust ili genocid ili je masovni ubojica.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mene pitaš, bolje novi Ford (ili čak Škoda, hehehe) nego second hand BMW.
    Nisam se mislila javljati na ovu temu jer nemam što napisati, ali kao vjerni poklonik Škode moram pitati zašto "čak" i zašto "hehehe"

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja - jedino sam došla do zaključka kako sam sretna kaj meni auto služi samo za prevest se od točke A do točke B.

A već sam na nekoj temi pisala da od svih životnioh trokova koje imamo najviše mi je žao izdvojiti za auto. Od samoga aut, do benge, registracije, servisa, parkinga.... nastavi niz

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se mislila javljati na ovu temu jer nemam što napisati, ali kao vjerni poklonik Škode moram pitati zašto "čak" i zašto "hehehe"
    To je lokalna zafrkancija - prije puuuno godina (osamdesete) kolega je vozio tatin neki bijesni auto (ne mogu se sjetiti marke, možda Saab, ali ne - nešto žešće je bilo) i onda je napokon uspio skupiti lovu za novi auto - škodu, a mi smo ga zafrkavali tom rečenicom...

Inače, nemam baš ništa protiv Škode, dapače.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Inače, nemam baš ništa protiv Škode, dapače.
    Nisam ni mislila da imaš
    Mi smo u fazi zamjene 15-godišnje Škode - novom Škodom. Jer smo zaključili da je najpovoljniji omjer cijene i kvalitete i, najvažnije, sigurnosti. MM je to sve detaljno proučavao, od crash testova do raznih foruma. Izgled nam je pritom bio zadnja stavka.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nije Škoda što je nekad bila (mislim da je dosta ljudi još percipira kao češko socijalističko vozilo). Škoda ima vrhunske modele, ali baš vrhunske, a cijena im nije prenapucana.

Ne mogu prežaliti što sam zamijenila svoju veliku Škodu s malim VW polom, to mi je jedan od lošijih poteza u životu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Kako vi to odvažete tko spada u koju kategoriju i kako je ijedna od tih etiketa u redu za onoga za koga se lijepi?

Ne mogu zamisliti da bih nekoga proglasila zlim, osim ako baš nije provodio holokaust ili genocid ili je masovni ubojica.
    A po cemu da dijelim ljude?
    Po boji koze, vjeri, seks.orijentaciji, glazbi koju slusaju, autu koji voze?
    Ne kuzim
    Ne spadam u takvu vrstu ljudi

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

doduše, prije bih rekla na dobre i loše
    u tu drugu kategoriju svakako spada moja susjeda koja je iskoristila dječju naivnost pa mi maznula prsten iz kupaonice i pravila se mutava
    prezirem takve ljude
    i mogu ih podijeliti još prema tome da li su mi simpatični ili ne
    i to je sve

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

prije bih rekla da ti živiš u bajci

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i to je sve
    pa (ne)simpaticnost i dolazi iz nasih predrasuda

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A po cemu da dijelim ljude?
    Po boji koze, vjeri, seks.orijentaciji, glazbi koju slusaju, autu koji voze?
    Ne kuzim
    Ne spadam u takvu vrstu ljudi
    Upravo tako, bravo dolega!

doduše, prije bih rekla na dobre i loše
    u tu drugu kategoriju svakako spada moja susjeda koja je iskoristila dječju naivnost pa mi maznula prsten iz kupaonice i pravila se mutava
    prezirem takve ljude
    i to je sve
    da, dobre i loše.

i da svakako, može se raditi na sebi i osloboditi se predrasuda, al treba uložiti truda i vremena.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.03.2019. at 10:13

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opel u rangu BMW-a?!? OMG... fakat ste zabrijale ...

Da ste rekli Porsche SUV, Audi Q6 (kojih ima puno po gradu ili sl.) onda ok, ali jadni opelčić u rang BMW-a

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ok... hm... tipkam nešto, ali zapravo ne znam što sam točno htjela reci... .
    Razumijem. ipak je bilo rano.

Oooo, svaka čast. Meni su Fordova vozila bila onak, u sredini klase - više sam ljubitelj japanskih, kao i mnogi ovdje, ali eto... Kupili C-max prije godinu i pol i to je fakat bilo ugodno iznenađenje...a još je bio i debeli popust za članove HAK-a (11% ??? Ne sjećam se više, ipak je to bilo 2017...). Ako mene pitaš, bolje novi Ford (ili čak Škoda, hehehe) nego second hand BMW.
    I ja više volim japance, nadam se da će mi se Fiesta svidjeti... imali smo Focusa karavana... ali nisam ga rado vozila. Čak kad smo u jednom trenutku imali tri auta, pa smo se jednog trebali riješiti, između Hyundai accenta bez klime i serva i Focusa s poprilično opreme, sam izabrala Hyundaia.

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, je li Fiesta nova ili rabljena?
    Nova.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Škode su odlične, imali jednu i opet bih sličnu.
    Ali sad nove škode (octavie, superb) imaju cijenu kao WV passati ...
    Polovne cca 150.000km, tri godine stare, srednja oprema, dizel, oko 14000 eura. Nažalost, meni je i to previše ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da ne bude Jurana usamljena u nerazumijevanju, ni meni nije jasno zašto bi ljude trebalo dijeliti u bilo kakve kategorije

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa (ne)simpaticnost i dolazi iz nasih predrasuda
    Iz mojih sigurno ne.
    Netko mi ili sjedne ili ne, bez predrasuda.
    Cista vibra je u pitanju

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne bude Jurana usamljena u nerazumijevanju, ni meni nije jasno zašto bi ljude trebalo dijeliti u bilo kakve kategorije
    ajmo pojednostavit:

tanja b jel smatraš da je dobar čovjek ovaj otac koji je bacio svojih 4 djece s balkona, koj je tukao najstariju djevojčicu da je s modricama dolazila u školu??
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.03.2019. at 10:39

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kakvo ti je to pitanje?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

najnormalnije jer navodi 99% ljudi da kažu da nije dobar čovjek.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zbilja lili ni ja ne kuzim uopce pitanje.
    kakve veze to ima s autima ili tipom ljudi koji ih voze?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lili vjerojatno cilja na podjelu ljudi u dobar/loš kategoriju. Samo, lako je reći tko je loš kad napravi nešto ovakvo, ali kako reći tko je dobar? Moždas bi i za tog ćaću prije deset dana rekli da je dobar.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I jasno, cijela priča je u tome kako i po kojim kriterijima dijelimo ljude na dobre i loše.

Stranica 6 od 20 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •