Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po pitanju auta, ako je samo marka u pitanju, treba se odmaknuti od takvog razmišljanja

cijena? koliko novaca možete potrošiti? cijena održavanja? udobnost? sigurnost? pa i izgled?

ja sam uvjerena da nova fiat panda košta koliko i polovni BMW, ali da je BMW tri puta udobniji i sigurniji od pande
    ima sigurno i bolju opremu od pande, i ljepši je

ako kupujete polovni, onda je važno i to tko ga je prije vozio i da imate povjerenja da vas neće prevariti

razmisli bi li kupila sigurniji, udobniji auto, a da ne znaš koja je marka istaknuta?
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 26.02.2019. at 11:01

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    po pitanju auta, ako je samo marka u pitanju, treba se odmaknuti od takvog razmišljanja

cijena? koliko novaca možete potrošiti? cijena održavanja? udobnost? sigurnost? pa i izgled?

ja sam uvjerena da nova fiat panda košta koliko i polovni BMW, ali da je BMW tri puta udobniji i sigurniji od pande

ako kupujete polovni, onda je važno i to tko ga je prije vozio i da imate povjerenja da vas neće prevariti

razmisli bi li kupila sigurniji, udobniji auto, a da ne znaš koja je marka istaknuta?

Pa i da skineš marke, ružni su.
    Gledam kako auto izgleda. S oznakom ili bez. A svi su mi ružni.
    Ok, sigurnost i udobnost jesu važne.. ali dolaze tek kao treći eliminacijski faktor.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

Evo počela sam tipkat ali vrijeska mi je uštedila trud pa iksam.

Vidim da je većina na "kupi si auto koji se tebi sviđa" pa ću radi balansa zastupati ovo mišljenje.

Osobno mi trenutno nije previše bitno koji auto vozim dok ispunjava svoju funkciju. Voljela bih da je boje fuksije, doduše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •