Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Ginger, pa mozes napisati sto je tocno predrasuda od ovog:

BMW je pretjerano velik auto i potrosac za gradske voznje. Ima cijeli niz automobila koji su znacajno prikladniji da budu "drugi auto" u familiji.

Velika je neproporcionalnost u vijestima kada pjesaka pokupi auto, s obzirom na to koliki je udio BMWa na cesti.

Osoba koja svjesno stiti okolis mozda treba bas BMWa, al ga nece bas trebat za voznju po gradu,kao drugi auto.

Ja se trudim biti odgovorna pa se svejedno vozim avionom, al ne mislim pritom da je to moj čin iskazivanja odgovornosti prema okolisu, al nekih se stvari tesko odricem. Ne bih se iscudjavala da mi netko prigovori, nego bih se pokrila ušima.

1. je totalno neutemeljeno. nit je bmw pretjerano velik (pogotovo jedinica) nit je toliki potrošač. za primjer ću ti dati range rovera koji troši 23 l. a bmw ako je diesel, s 8 l plafon prolaziš. za sve ostalo se može ugraditi plin.

2. osoba koja svjesno štiti okoliš najbolje da se vozi teslom ili biciklom jer je ovo tjeranje maka no konac što ti pričaš. veći je zagađivač možda neka nabrijana fiat panda koja se ne održava pa dimi sve u 16

3. mislim da pokušavaš ublažiti svoje predrasude da su za tebe (kao i za mojcu) vozači bmw-a seljačine. a to je toliko površno analiziranje kakvo ne očekujem od jedne inteligentne osobe