Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
Mene je Škoda Superb jako ugodno iznenadila prostranošću, iznutra je zbilja ogromna
i bome nije ni jeftina

predrasude - ne razumijem ovaj dio s dobrim i lošim ljudima, zapravo ovih dana gledam The good place pa mislim da sustav ne valja ali iskreno, mislim da svi pomalo imamo neke predrasude, i nije to ništa neobično. Netko ima predrasude prema cajkašima, tj. dijeli ljude na slušatelje sofisticirane i nesofisticirane glazbe Netko drugi dijeli ljude na one koji su pretjerano samodopadni i one koji su normalni Who's to say što je točno i koje naše postupanje će nam donijeti moralni desert?
Kako ne razumiješ? Pa ja sam htjela reći (a vjerujem i ostale cure sa istim/sličnim stavovima) da dijelim ljude na dobre i loše prema njihovim postupcima. Dakle, nekoga tko recimo tuče ženu i djecu nikako ne mogu smatrati dobrom osobom. Sad to ispada nekako puno neprihvatljivija podjela od ove podjele po cajkarošima i valjda svima ostalima. Taj dio ja ne razumijem. Ali dobro, ja nikad nisam ni bila sofisticirana. Je*iga, nije mi zapisano tako haha. Pokušala sam biti početkom faksa. Znate ono, fina neupadljiva odjeća, decentan nakit, lijepo ponašanje. Džaba. Nisam stvorena za damicu. Nije mi to to dok ne stavim zlatnu lančinu oko vrata.

Mada ta podjela na dobre i loše onda više nije predrasuda ako se zna da netko radi lošu stvar. Tako da ću ja za sebe nadobudno reći da nemam predrasude.

A na (pravu) temu: I ja mislim da se samo treba naviknuti na takva stakla. Kad sam kupovala svoj auto i meni se činilo da staklo izgleda puno veće izvana nego iznutra. Sad više to ni ne doživljavam baš. Sad mi je i unutra normalno.