Pokazuje rezultate 1 do 50 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A to sto izvlacis sto sam rekla da cu mozda ispricati neki vic na temelju predrasuda je cista zafrkancija, kao sto rekoh, ne sudim ljude na temelju toga

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    A to sto izvlacis sto sam rekla da cu mozda ispricati neki vic na temelju predrasuda je cista zafrkancija, kao sto rekoh, ne sudim ljude na temelju toga
    A tko sudi? Ako sam dobro shvatila, predrasuda je ok ako se radi o sali i ne zove se predrasuda nego zafrkancija a ako se ne radi o humoristicnoj dosjetki onda je to predrasuda i svi koji imaju su osudjivaci?

Ja imam predrasude i svjesna sam ih. Ne njegujem ih, ne smatram ih ispravnim razmisljanjem, ali smatram da su proizvod moje unutarnje strukture i najvecim dijelom drustvenog inputa. Nastojim ih osvijestiti ne prejudicirati ljudima na temelju njih, tj ne osudjivati. Nekih predraduda se lako rijesiti a neke cu mozda uvijek imati. I dalje stojim pri tome da ih svi imaju, osim ako su odrasli s vukovima, daleko od ljudi i bilo kakvog drustva koje ih oblikuje. Iako, cak i tada bi imali predrasudu prema ljudima opcenito.

Ne vjerujem da je itko ovdje postigao taj zen da nema predrasude bas ni o komu i ni o cemu.
    Bez obzira bi li popile kavu s njime ili ne bi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •