Radost nam je vrlo brzo splasnila kako sam napisala da smo počeli dobivat na težini tako smo i stali 5 dana ništa, ped. Preporuka nadohrana. I taj petak predvečer bebica papa al plače i plače dojke mekane. Stisnem ništa ne ide. A on oće jesti i ja šta ću ne znam i dam mu flašicu. Dva dana poslije uspjevamo sisat bez šeširića i sad smo ih potpuno izbacili sisa na obe bez njih. Koja srećaa. Vaganje za tjedan dana dobio 250 grama narasto 3 cm još. I sad je tako sisa cjeli dan oko 19h dam mu tu flašicu i onda i dalje cjelu noć sisa. Ja taj obrok koji on preskoči izdojim bude oko 50/60ml ne ide više. Sad se ja mislim jel moguće da ta jedna doza dnevno može tolko utjecat jer sve ostalo sisamo. Ne znam jel ju smijem izbacit il se mora smanjivat postepeno. Pa ako opet ne bude napredovo opet da moram mu dat. A najviše mi je zbog kakanja prije je to bilo vodenastije sad je gusto ali ne ide svaki dan i to me brine evo sad nije 2 dana išao. I da ja njemu ne dajem vode ni čaja neznam jel bi morala zbog te jedne bočice. Oprostite na dugom postu i sto stvari. Kad mozak radi 100 na sat.