-
Evo update - ja imam Multisport karticu od rujna 2019. godine (najprije je bilo probno razdoblje, a nakon toga smo dobili obavijest da je za nas jedinstvena cijena (otprilike odgovara cijeni koju sam i prije plaćala mjesečno za jogu).
Prebacila sam se na jogu u centar koji je na popisu objekata s ugovorom za Multisport, a održava vježbanje u mojoj ulici. Zadovoljna sam.
Osim toga, imam teretanu u kvartu koja je isto na popisu objekata, pa nakon joge ponedjeljkom i srijedom mogu otići u petak ili subotu malo u teretanu. Nije to puno jeftinije, ali imam mogućnost da o trošku jedne članarine idem na više mjesta gdje bih inače trebala plaćati individualnu članarinu, a mogu i na bazene u Zagrebu. Zato se program i zove Multisport. Jedino je ograničenje to što ne mogu isti dan na dva mjesta, npr. na teretanu i bazen, jer se registriram pomoću njihove kartice.
Za ljude koji idu samo na jednu vrstu rekreacije to i nije neka ušteda, ali isplati se onima koji bi kombinirali razne vrste. Za sada sam zadovoljna, a kako će ići dalje - vidjet ćemo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma