Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Problemi s pisonjom,a zapravo s glavom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

MM je išao na operaciju u pubertetu. Nema ga sad tu da pitam s koliko godina. Katastrofa. Sin je naslijedio isto vrlo usku kožicu. Mi nismo ništa navlačili. S otprilike godinu dana mu je nastala kvržica od zadržavanja nečistoće. Doktorica dala kremu, mazali oko 2 tjedna. Kožoca se lagano proširila. Od tada, njegov pišo je samo njegov.
    Vjerojatno većini klinaca ne treba ništa dirati ali eto, MM je dokaz da nije uvijek tako.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    MM je išao na operaciju u pubertetu. Nema ga sad tu da pitam s koliko godina. Katastrofa. Sin je naslijedio isto vrlo usku kožicu. Mi nismo ništa navlačili. S otprilike godinu dana mu je nastala kvržica od zadržavanja nečistoće. Doktorica dala kremu, mazali oko 2 tjedna. Kožoca se lagano proširila. Od tada, njegov pišo je samo njegov.
    Vjerojatno većini klinaca ne treba ništa dirati ali eto, MM je dokaz da nije uvijek tako.
    I moj mlađi je iz te vreće. Nakon ponovljenoj urinarnih infekcija, sredili su ga u Klaićevoj. Starijeg smo vodili preventivno, ali njjemu to nije bilo neophodno. Imali su. 3,5 i 4,5 godina.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muž je operirao kao odrasli čovjek.
    I ni najmanje mu to nije bilo ugodno.
    Bolje to riješiti dok je dijete malo pa se poslije ni ne sjeća što je bilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •